Haberler

Başkan Tollu'dan Zabıtaya Yemek

Mersin’in Erdemli ilçesinde 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla, zabıta çalışanları için yemek düzenlendi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla, zabıta çalışanları için yemek düzenlendi.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi'nde çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. 700'den fazla çalışanıyla Erdemli'nin en büyük ailesi olma özelliğine sahip olduklarını ve bu ailenin son derece güçlü bir şekilde ayakta durduğunu ifade eden Tollu, "Bu kadroyla Erdemli'nin değişimini ve gelişimini en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Şartlar ne kadar zor olursa olsun bizim çalışanlarımız tüm zorlukları aşacak güçte ve kabiliyettedir. Kaliteli ve nitelikli hizmetlerin üretilmesinde zabıta birimi, belediyenin gözü kulağı konumundadır. Bu bilinçle hareket ederek her türlü olumsuzluğun ve kalitesizliğin tespitinde ve giderilmesinde Erdemli Belediyesinin sokaklardaki temsilcisisiniz. Sadece kendi biriminizle alakalı konularda değil, belediyemizi ilgilendiren tüm konularda gerekli yerlere sorunları bildirmelisiniz. Tüm gayretleriniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum ve zabıta haftanızı tebrik ediyorum" dedi.

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürü Esra Özcan ise çalışanları adına Başkan Tollu'ya teşekkür etti. Erdemli'de yaşayan vatandaşların sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiklerini ifade eden Özcan, görev alanlarına giren konularda en iyi hizmeti sunabilmek için gayret gösterdiklerini söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Mersin Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title