Haberler

Başkan Tokat, Selimiye ve Çevre Mahallelerinde Vatandaşla Bir Araya Geldi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın birim müdürleri ile beraber Kırsal Mahallelere başlattığı geziler devam ediyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ın birim müdürleri ile beraber Kırsal Mahallelere başlattığı geziler devam ediyor. Ören, Bafa ve çevre mahallelerine gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Selimiye ve çevre mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yardımcıları Zeynep Mat, Faik Karagöz, Meclis Üyeleri Mehmet Ali Mekik, Halil Kocabaşoğlu ve birim müdürleri ile beraber Selimiye ve çevresindeki mahalleleri ziyaret eden Başkan Tokat, Milas Belediyesi olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2016 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin en fazla yatırım bütçesini Milas'a ayırdığını söyledi.

Sırasıyla; Eğridere, Danişment, Etrenli, Şenköy, Ekindere, Derince, Günlük ve Sakarkaya mahallelerinde muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tokat yapılan hizmetleri aktarıp 2016 yılı içerisinde yapılması istenen talepleri dinledi. Büyükşehir yasası gereği 132 mahalleye çıktıklarını, gelirlerinde önemli bir miktar azalma olmasına rağmen her mahalleye eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Tokat, yıl içerisinde de hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Milas merkezindeki üst yapı çalışmaları tamamladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Tokat, " Şimdi kırsal mahallelerimize yönelik çalışmalarımız başlıyor. İhalelerimizi yapıyoruz. Sizlerin talepleri doğrultusunda plan ve programlarımızı şekillendiriyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde kırsal mahallelerimizdeki değişimimi herkes görecek" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Tokat Selimiye Bafa Ören Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title