Haberler

Başkan Tok'tan Hizmet Turu

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’na yönelik hizmet turu düzenleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor ama İlkadım’da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Ak Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'na yönelik hizmet turu düzenleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, geleneksel hale getirdiği hizmet turlarının bir yenisi AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirdi. Hizmet turuna Başkan Erdoğan Tok'un yanı sıra AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen ve teşkilat mensupları katıldı.

PROJE YERLERİ GEZİLDİ

Ihlamur Cafe Restaurant'ta başlayan hizmet turu daha sonra Derebahçe Mahallesi'nde yapımında sona yaklaşılan Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatının gezilmesi ile devam etti. Partililere tesisi gezdiren Başkan Tok, tesis içinde bulunan salonlar hakkında parti mensuplarına detaylı bilgi vermeyi ihmal etmedi. Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin ardından partililer ile yeni hizmet binası alanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı hızla devam eden Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi inşaatı, Karadeniz'e eşi benzeri olmayan tamamen kesme taş ve ahşaptan Selçuklu Mimarisi ile Türkiye'ye örnek olacak olan Cami ve Külliye inşaatı ve yapımı tamamlanan tamamen ahşaptan oluşan, doğa ile iç içe, muhteşem deniz manzarasıyla, engellilerin engelsiz şekilde kullanabildiği İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok buralarda da partililere detaylı bilgiler vererek projeleri anlattı.

"BÜYÜK İŞLERE İMZA ATILDI"

Düzenlenen gezi programı için Başkan Tok'a teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Adnan Varol, "Günün ilk saatlerinde teşkilatımızı ağırlayarak bu anlamlı hizmet turunu gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a teşekkür ediyoruz. Görüyoruz ki 2 yıl içinde büyük işlere imza atılmış. Projeleri bilmek duymak ayrı görerek incelemek detayı bilgiler edinmek ayrı. Bu noktada bu fırsatı İlçe teşkilatımıza sunan başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

PROJELERE YAKIN TAKİP

Teşkilatların projelerin ve hizmetlerin bilgilendirilmesi noktasında öneminin büyük olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Meclis üyelerimiz ile başlattığımız hizmet turlarımıza partililerimiz ile devam ediyoruz. Bu turlarımızın amacı projelerimizi sadece fotoğraflarda gören, yerine giderek detaylı bilgi sahibi olamayan partililerimiz, meclis üyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte projelerimizi yerinde inceleyerek daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlamak. Çünkü bazı vatandaşlarımızın temel atılmıyor sadece fotoğraflarda kalıyor projeler diyor. İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor. Bu sebepten bunları diyen vatandaşlarımıza projelerimizin hizmetlerimizin hangi durumda nerede nasıl yapıldığının bilgisini verebilmek için bu gezilerimizi düzenliyoruz. Kısacası bir yerde konuşulduğunda partililerimiz meclis üyelerimiz çıkıp detaylı bilgi verebilmeli. Teşkilatlarımız bizler için önemli, en fazla teşkilatlarımız sorgulanacak halk tarafından belediye başkanınız ne yapıyor diye. Bu sebepten teşkilatımızda hizmetlerimiz noktasında bilgilenmesi önem taşıyor. Bizler halkımıza hizmet etmek için bu görevlere getirildik ve halkımıza en iyi hizmet etme noktasında gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Tok Adnan Varol AK Parti İlkadım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title