Haberler

Başkan Tok Oyunu Kullandı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ailesi ile birlikte sabahın erken saatlerinde oyunu kullandı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ailesi ile birlikte sabahın erken saatlerinde oyunu kullandı.

1 Kasım 2015 genel seçimleri nedeniyle sabah erken saatlerde sandık başına giden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ailesi ile birlikte oyunu İlkadım Yeşilyurt İlköğretim Okulu'nda kullandı. Başkan Tok, oyunu kullanmak için gittiği okulda sandık görevlileri ve vatandaşlarla da sohbet etti. Erdoğan Tok, eşi ve çocukları ile birlikte oyunu 1021 numaralı sandıkta kullandı.

"İSTİKRAR SÜRECEK"

1 Kasım seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bugün 1 Kasım, ülkemizin için çok önemli bir gün. Türkiye'de oldukça önemli bir seçimi gerçekleştiriyoruz. İnşallah bu seçim istikrarın devam etme neticesini ortaya koyar. ve görüyoruz ki bu akşam ki neticede istikrarın devam edeceği yönünde. Daha güçlü daha hızlı büyüyen Türkiye için oylarımızı verdik. Vatandaşlık görevimiz olan oy verme işlemine tüm halkımız özen göstermesini istiyorum. Allah milletimize vatanımıza hayırlı uğurlu etsin" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte İlkadım ilçe genelinde kurulan sandıkları gezerek sandık görevlilerini ziyaret etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Tok Yeşilyurt Türkiye İlkadım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title