Haberler

Başkan Tok: "Engelsiz İlkadım İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor"

Samsun Express Engelliler Spor Kulübü, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti.

Samsun Express Engelliler Spor Kulübü, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti. Başkan Tok, "Engelsiz bir İlkadım için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Samsun Express Engelliler Spor Kulübü, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Samsun Express Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncer, Başkan Tok'a engellilere karşı göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür etti.

Engellilerin engelsiz bir yaşam sürdürebilmesi için çalışmaların ara vermeden devam ettiğini belirten Başkan Tok, "Her insanın bir engelli adayı olduğunu bilerek görevimizi yerine getiriyoruz. Engelli kardeşlerimizin engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri için İlkadım Belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hizmet binalarımızda engelli personel ve vatandaşlarımız için engelli asansörleri, engelli rampaları yapıldı ve ihtiyaç olan yerler de yapılmaya devam ediyor. Hayırlı olsun. Ziyaretimize gelen Samsun Express Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncer'e teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tuncer Erdoğan Tok Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title