Haberler

Başkan Togar'dan Taleplere Anında Çözüm

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, halk günlerinde dinlediği vatandaşlarının talep ve isteklerini anında çözüme kavuşturuyor.

Her hafta pazartesi günü çözüm merkezinde düzenlenen halk gününde vatandaşlarla buluşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Halkımızın dertlerini, istek ve taleplerini dinleyerek onlarla iç içe olmak, birlikte çözüm yolları üretmek maksadıyla her hafta çözüm merkezimizde halkımızı ağırlıyoruz" dedi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözümü noktasında ilgili birimlere anında gerekli talimatları veren Başkan Togar, "Halkımız ile her fırsatta bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Özellikle halk günleri vasıtasıyla vatandaşlarımız ile bire bir görüşüp hem sohbet ediyoruz hem de sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Yine halk günlerimizde sorunları çözülmüş kişiler büyük bir mutluluk ile yanımıza gelip bize teşekkür ediyorlar. İşte belediye başkanlığı görevinin en güzel ve en çok mutluluk verdiği anı insanların hizmetlerden memnun olduğu bu andır. Halkımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması hizmet noktasının tam yerine ulaştırılması bana daha çok çalışma azmi kazandırıyor. Ben bir Tekkeköy sevdalısıyım. Bunu her zaman dile getiriyorum. Tekkeköy'e ve halkımıza hizmet etmek benim en büyük arzum idi. Allah bize bu görevi nasip etti. Biz de bu görevi laikiyle yerine getirebilmek adına gece gündüz ter döküyoruz. Daha önceki belediye döneminde işlerin çözümü konusunda büyük bir kaos ve çözümsüzlük mevcuttu. Kurmuş olduğumuz çözüm merkezi ile insanlar artık 444 51 55 numaralı telefonu arayarak veya buraya müracaat ederek sorunlarını çözebiliyorlar. Halkımızı mutlu görmek, onların tüm isteklerine cevap verebilmek için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Amacımız ilçemizde yaşayan elli bin kişiye eşit hizmet vermektir" dedi.

Çözüm merkezine Başkan Togar'a yapmış olduğu çalışmaları için teşekkür etmeye gelen Nuray Günaydın, "Evimde tuvalet ve banyo yoktu. 27 yıldır bu şekilde yaşadım. Allah razı olsun Belediye Başkanımız Hasan Togar'dan. Beni ve ailemi büyük bir noksanlıktan kurtardı. Artık evimizin içinde bir banyo ve tuvaletimiz var. Bugün buraya başkanıma teşekkür etmek için geldim. Başkanımı ve eşini de çaya davet ettim. Allah kimseyi dara koymasın" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Togar Tekkeköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title