Haberler

Başkan Toçoğlu Son Oy Oranlarını Açıkladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zek Toçoğlu, AK Parti’de tamamlanan kongreler ve yeni yapılan anket ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zek Toçoğlu, AK Parti'de tamamlanan kongreler ve yeni yapılan anket ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Toçoğlu, "Bugün genel seçim olsa AK Partimizin oyu Sakarya'da yüzde 67, Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin oyu ise yüzde 61" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti'de tamamlanan ilçe kongre takvimi ve sonuçlanan yeni anket çalışması ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. 16 ilçede oluşan yeni yönetimlere başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, "AK Parti ailesi olarak milletimize hizmet yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bizim için her kongre yenilenme, güçlenme ve daha dinamikleşme adına önemli bir etkendir. Gerekli güncellemeleri yapıyoruz. Kongrelerimiz partimize, şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatının tüm kademeleri ile seçime hazır olduğunu da açıklamalarına ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Allah'a şükürler olsun, milletimizin hayır duaları ve desteğiyle istikametimizi bozmadan yola devam. Sakarya'da yapılan son anketin sonuçlarını sizinle paylaşmak istiyorum. 23-29 Ekim tarihleri arasında Sakarya genelinde, 16 ilçede yeni bir anket yapıldı. 2 bin 533 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan anket, AK Parti'nin milletin adresi olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bugün genel seçim olsa AK Partimizin oyu Sakarya'da yüzde 67. Partimize güvenen milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim bizi mahcup etmesin" ifadelerine yer verdi.

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "Ayrıca Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin oyu yüzde 61. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Hep birlikte daha güzel hizmetlere diyoruz. Milletimizle aramızdaki gönül bağı her gün daha da güçleniyor. AK Parti bu milletin, bu coğrafyanın, mazlumların sesi olmaya devam ediyor. AK Parti'nin güçlenmesine mazlumlar, ümmetin yetim kalan çocukları, dünyaya söyleyecek iyi bir sözü olduğuna inanan vicdan sahipleri seviniyor. AK Parti'nin güçlenmesine yeryüzünü cehenneme çeviren zalimler ve onların taşeronluğuna soyunan iş birlikçiler üzülüyor. Biz, secdede bize dua eden, gözyaşı dökenlerin umudu olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, partimize, milletimize, ülkemize, coğrafyamıza sahip çıkacağız. Yetimleri, mazlumları koruyacağız. Bize düşen bu destek karşısında aynı zamanda işimizi en iyi şekilde yapmaktır. En iyi hizmeti biz hayata geçireceğiz, en çok biz çalışacağız. Asla kibirli olmayacağız. Rehavete kapılmayacağız. Kardeşlik hukukuna bağlı kalacağız. Daha yaşanabilir bir şehir için daha fazla üreteceğiz. Yeni yılda Allah'ın izniyle birçok yeni projeyi Sakaryalılarla paylaşacağız. Yeni yıla yeni projelerle gireceğiz. Ekibimiz çalıştı, üretti. Şunu açık bir yüreklilikle belirtmek istiyorum; ülkesine inanan, kendisine güvenen genç ve dinamik bir ekiple çalışıyoruz. Belediyede birçok arkadaşımız için mesai diye bir kavram yok. Gece geç saatlere kadar çalışan dinamik bir ekibe sahibiz. Belediyeciliğin sorumluluğunu iyi bilen, milletin emanetine sahip çıkmanın ne kadar mühim bir mesele olduğunu idrak eden idealist gençler. 2023 vizyonuyla hareket eden ve bu şehrin inşasına kendini adayan bu ekiple Sakarya çok daha güzel ve özel bir şehir olacak." - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title