Haberler

Başkan Toçoğlu, Sapanca Kurtköy Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Kurtköy sakinleri ile bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Kurtköy sakinleri ile bir araya geldi.

Kurtköy Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, AK Parti Sapanca Belediyesi Başkan Adayı Aydın Yılmazer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sapancalılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 5 yıllık dönemde hayata geçirilen hizmetler hakkında bilgi verdi, yeni dönem hedeflerini vatandaşlar ile paylaştı.

Programın açılış konuşmasında söz alan AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı yoğun bir şekilde devam eden seçim çalışmaları ile ilgili Kurtköylülere bilgi verdi. Bostancı, "STK'larımız, esnafımız ve Sapanca'mızın tüm mahallelerinde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadık. Yoğun katılım ile gençlik şölenini gerçekleştirdik. İnşallah 30 Mart akşamı 'Sapanca AK Parti'nin kalesidir' diyeceğiz. Önümüzde çok kısa bir süre kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Kurtköy'e çok önemli hizmetler kazandıran değerli Belediye Başkanımız Hayati Arıcı'ya çok teşekkür ediyoruz. Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu kısa süre içerisinde hep birlikte Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için daha fazla çalışmalıyız. Sapancamızda Adayımız Aydın Yılmazer, size hizmet etmek için yola çıktı, inşallah sizlerin teveccühüyle hazırladığı projeleri bir bir hayata geçirecek. Kurtköy Deresi Rekreasyon Projesi başta olmak üzere bu bölge özelinde gerçekleştirilecek tüm çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak destek vereceğiz. Sapanca'mızı hep birlikte daha da güzele ulaştıracağız" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, "Son 5 yıllık dönemde Sapanca ve şehrimizde hayata geçirdiğimiz projelerimize hepiniz çok yakından tanıklık ediyorsunuz. İnşallah yeni dönemde de şehrimizi hep birlikte imar edeceğiz. Altyapıda önemli hizmetleri hayata geçireceğiz. Yeni yollar, çevre düzenlemeleri, sosyal donatı alanları, barajlar ve daha birçok hizmet inşa edeceğiz. Sakaryamızın bir kültür başkenti olması için kültür ve sanat yatırımlarımıza devam edeceğiz. Tüm bu hedefler için, daha çok üretmek için çok çalışmamız gerekiyor. Bu nedenle önümüzdeki seçimlerin bir milat olduğunu asla aklımızdan çıkarmayalım. Sandıklardan büyük zaferlerle çıkalım, kardeşlik coğrafyası Sakarya'mızı el ele daha da ileriye taşıyalım" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Ak Parti Sakarya Kurtköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title