Haberler

Başkan Toçoğlu: "Sakarya Milli İradenin Kalesidir"

AK Parti Kırkpınar Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Millete hizmet etme konusunda kimse elimize su dökemez. Hizmet, AK Partili belediyelerin işi. Biz, şehirlerimizi yarınlara taşımak için çalışıyoruz” ifadelerini kullanırken; Bakan İslam, “Sakarya daima milli iradenin kalesi olmuştur.

AK Parti Kırkpınar Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, "Millete hizmet etme konusunda kimse elimize su dökemez. Hizmet, AK Partili belediyelerin işi. Biz, şehirlerimizi yarınlara taşımak için çalışıyoruz" ifadelerini kullanırken; Bakan İslam, "Sakarya daima milli iradenin kalesi olmuştur. Sakarya daima demokrasinin kalesi olmuştur. Bundan sonra da olacak inşallah. Allah'a şükürler olsun ki hemşehrilerimizle yine biriz, beraberiz" dedi.

AK Parti Kırkpınar Seçim İrtibat Bürosu açıldı. Düzenlenen mitinge Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Sapanca Belediye Başkan Adayı Aydın Yılmazer, "İnşallah önümüzdeki dönemde hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile bir bütün olarak Sapanca'mız için hizmet edeceğiz. Katılımcı, kültürel, çevreye duyarlı ve şeffaf belediyecilik çerçevesinde yatırımlarımızı hayata geçireceğiz. İnşallah ilçemizden alacağımız güçlü destek ile Yeni Sapanca'yı inşa etmek için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Hamdolsun Türkiye nice meselelerini aştı. Bugün her alanda yükselen yeni bir Türkiye var. Ülkemizdeki bu değişim şehirlerimizde de sürüyor. AK Partili belediyeler vatandaşlarına millete hizmet etmek için yarışıyor. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Sakarya'dan, Sapanca'dan AK Parti'ye güçlü bir destek verilecek. Milletimiz iradesine sahip çıktığını bir kez daha gösterecek" şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Hepiniz biliyorsunuz, hizmet bizim işimiz. Millete hizmet etme konusunda kimse elimize su dökemez. Hizmet, AK Partili belediyelerin işi. Biz, şehirlerimizi yarınlara taşımak için çalışıyoruz. Sapanca Belediyesi Başkan Adayımız Sayın Aydın Yılmazer, Sapancalılara hizmet etmek içi yola çıktı. İnşallah sizin desteklerinizle yola devam edeceğiz. Büyükşehir'in güçlü hizmet eli tüm ilçelerimize uzanacak. Sadece seçimleri kazanmak yetmez inşallah en yüksek oyla milletin iradesine sahip çıktığımızı göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ise, "Sakarya daima milli iradenin kalesi olmuştur. İnşallah bundan sonra da milli iradenin kalesi olmaya devam edecek. Sakarya daima demokrasinin kalesi olmuştur. Bundan sonra da olacak inşallah. Allah'a şükürler olsun ki hemşehrilerimizle yine biriz, beraberiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title