Haberler

Başkan Toçoğlu Mazbatasını Aldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Seçim Kurulu’ndan Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki 2. Dönemi için mazbatasını aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Seçim Kurulu'ndan Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki 2. Dönemi için mazbatasını aldı.

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in hazır bulunduğu törende Başkan Toçoğlu'na mazbatasını Sakarya Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz teslim etti.

İl Seçim Kurulu'ndaki törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediye hizmet binası önünde personeli ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Düzenlenen tören için tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Zeki Toçoğlu, "Milletimize efendi değil hizmetkar olmak için bu yola çıktık. Milletimizin teveccühü ile tekrar görev başına geldik. İnşallah halkımızdan aldığımız bu desteğe daha çok çalışarak karşılık vereceğiz. Değerli hemşerilerimize hep birlikte hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, önümüzdeki dönemde daha fazla çalışacaklarını belirterek, "Büyükşehir ailesi olarak tüm hemşerilerimize hizmet götürmek için 5 yıl boyunca çok çalıştık. Bu başarı, Büyükşehir ailesinin fedakarca çalışmaları sonucu oluştu. Milletimiz bizden desteğini esirgemedi. Yeni Büyükşehir Yasası ile artık şehrimizde yeni bir dönem başladı. Önümüzdeki dönemde tüm il sınırlarına hizmet ulaştıracağız. Daha fazla çalışacağız. Kaybedecek vakit yok. Milletimiz bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Şimdi sıra hizmetlerde. Tüm projelerimize hemen startı vereceğiz. Allah utandırmasın. Allah yolumuzu açık etsin" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Dişli Mustafa Ak Adapazarı Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title