Haberler

Başkan Toçoğlu İş ve Siyaset Dünyasından Kadınların Yer Aldığı Toplantıya Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, iş ve siyaset dünyasından kadınların yer aldığı geniş katılımlı toplantıya katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, iş ve siyaset dünyasından kadınların yer aldığı geniş katılımlı toplantıya katıldı. Tunatan Tesisleri'nde gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Oya Eronat, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Milletvekilli Adayı Nuray Sağıroğlu ve çok sayıda davetli yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, "7 Haziran seçimlerinden sonra ülkemizdeki gelişmeleri birlikte takip ediyoruz. Ülkemizde bir sıkıntı olduğu zaman hepimizin huzuru kaçıyor. Herkesin bir siyasi görüşü vardır. Ancak 1 Kasım seçimleri bir siyasi parti meselesinden çok bir ülke meselesi haline geldi. 13 yıllık iktidarımız döneminde hanım kardeşlerimiz bize her zaman sahip çıktı. 1 Kasım seçimlerinde de hanım kardeşlerimizin ülkemizde istikrarın sürmesi için desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu sözlerinin devamında, "Milletimiz ve şehrimizin geleceği için gece gündüz çalışıyoruz. 1 Kasım seçimlerinden sonra güçlü bir iktidarla yolumuza devam edeceğiz. İnşallah hanım kardeşlerimiz her seçimde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de AK Parti diyecek. Kadınların siyasette yer bulması ve önlerinin açılması AK Parti iktidarı ile başlamıştır. Kadın girişimcilerin sayılarının artması yine iktidarımız döneminde gerçekleşmiştir. Kadınlara yönelik mağduriyetlere son veren AK Parti'dir" dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise yaptığı konuşmada, "Biz kadınlar olarak evimizin ve ülkemizin mimarıyız. Bizler evlerimize sahip çıktığımız gibi ülkemize de sahip çıkıyoruz. Bu ülke bizim. Gidecek başka bir Türkiye olmadığı için ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. AK Parti Diyarbakır eski Milletvekilli Oya Eronat ise yaptığı konuşmada, "Benim siyasete girmem çok acı bir olayla başladı. 2008 yılında terör örgütü bombası ile tek evladımı şehit verdim. Ben bir kürdüm ama ırkçılığı elimin tersi ile iten bir insanım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyan bir insanım. Bizim dilimiz farklı olabilir ama gönül dilimiz aynı. Ülkeyi bölme hevesinde olanlara asla izin vermeyeceğiz. AK Parti olarak mücadelemizi sonunda kadar sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Oya Eronat Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

title