Haberler

Başkan Toçoğlu, Hendek'te Bir Dizi Programlara Katıldı

Seçim çalışmalarına Hendek’te devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na katıldığı tüm etkinliklerde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Seçim çalışmalarına Hendek'te devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na katıldığı tüm etkinliklerde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Programları kapsamında ilçe merkezleri ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen, STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, Hendek'teydi. İlk olarak bölge muhtarları, mahalle temsilcileri, STK başkanları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci daha sonra Başpınar Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

Hendek programı kapsamında AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Teşkilatı'yla da bir toplantı düzenleyen Başkan Toçoğlu, daha sonra Hendek Küçük Sanayi esnafı ile buluştu, yapımı devam eden Rasim Paşa Camii ile ilgili Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'den bilgi aldı. Kapalı Pazaryeri esnafına hayırlı işler dileyen, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı üyeleri ile düzenlenen toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, son olarak seçim irtibat bürosu açılışına katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programda ilk söz alan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, daha güçlü bir Türkiye, daha güçlü bir Sakarya ve daha güçlü bir Hendek için 30 Mart yerel seçimlerinde alınabilecek en yüksek oyu almayı hedeflediklerini belirtti. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, hayata geçirilen hizmetleri anlatarak yerel seçimlerde almak istedikleri oy oranını açıkladı. İnci, "Milletimizin teveccühü ile inşallah Hendek'te yüzde 85 oy alacağız ve Sayın Başbakanımıza Hendek'ten en güçlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Son on iki yılda AK Parti belediyeciliği ile tüm ilçelerimiz, şehrimiz ayağa kalktı. Vatandaşlarımızın huzurla yaşadıkları, daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Hamdolsun milletimiz de bizlere büyük destek veriyor. Milletimizin bize verdiği güvenle bu günlere kadar geldik inşallah bu yerel seçimlerde de vatandaşlarımızdan büyük destek alacak ve ak hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Toçoğlu, "Köylerimizde soğuk asfalt dönemini kapattık. Köy ve grup yollarına sıcak asfalt atıyoruz. Hendek Bölgesinden de vatandaşlarımızın talepleri oldu. Ormanköy ile Soğuksu Köyü arasındaki grup yoluna sıcak asfalt attık. Yeşilyurt'a Sapanca Gölü'nden temin edilen birinci sınıf içmesuyunu ulaştırdık. 7 buçuk Milyon TL'lik yatırımla 43 kilometre isale hattı döşedik ve içmesuyu arıtma tesisi inşa ettik. Yerel seçimlerin ardından Büyükşehir Yasası yürürlüğe girecek. Tüm şehir sınırlarına Büyükşehir'in güçlü hizmet eli uzanacak. Bizim şölenimiz seçimdir, sandıktır. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde de milletimizin büyük desteğiyle, en yüksek oyu alacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu vatandaşları selamladı, ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Ali İnci Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title