Haberler

Başkan Toçoğlu, Akyazı'da Yatırımları İnceledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı ilçesindeki yatırımlarda incelemelerde bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı ilçesindeki yatırımlarda incelemelerde bulundu.

Topçuoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Akyazı'da hayata geçirilen ulaşım, spor, sosyal tesis ve çevre yatırımlarını inceledi.

Taşburun Köprüsü'nde devam eden çalışmalar ile Akyazı Spor Tesisi ve Sosyal Gelişim Merkezi'nde incelemeler yapan Toçoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Akyazı'nın büyükşehir belediyesinin güçlü hizmet elini hemen yanı başında hisseden ilçelerden biri olduğunu söyledi.

Toçoğlu, Akyazı'ya ulaşım, sosyal belediyecilik, çevre, altyapı, içme suyu, spor, kültür sanat ve diğer alanlarda birçok hizmet kazandırdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bir süredir Akyazı Taşburun Köprüsü için çalışmalarımız devam etmekteydi. Şu an ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Şantiye alanını gezdik. Hamdolsun burada işlerimiz yolunda. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla bölgemize 110 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa etmiş olacağız."

İlçedeki diğer büyükşehir belediyesi yatırımları hakkında da bilgi veren Toçoğlu, şöyle devam etti:

"Akyazı'nın yeni buluşma noktası olacak Sosyal Gelişim Merkezi'nde çalışmalarımızın tamamlandığını büyük bir mutlulukla paylaşıyorum. Burada çok çeşitli sosyal donatı alanları 7'den 70'e tüm Akyazılılara hitap edecek şekilde hizmette olacak. İnşallah merkezimizin resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımız eylül ayı içerisindeki Büyükşehir Hizmetleri Toplu Açılış Töreni'nde yapmış olacaklar. 14 dönümlük bu alana Akyazılıların büyük beğenisini kazanan bir yatırım kazandırdık. Hayırlı olmasını diliyoruz. Yine Akyazılı gençlerimizin spor yapabilecekleri alanların sayısını arttırmak adına geçtiğimiz dönemlerde Akyazı Spor Tesisi projemizin çalışmalarına başlamıştık. Hamdolsun bu güzel spor yatırımında da çalışmalar tamamlandı. Amatör spora dönük önemli bir hizmeti hayata geçirdik. İnşallah spor kompleksimiz Akyazı'dan yeni futbolcuların ve spor adamlarının doğmasına da imkan sağlayacak."

Zeki Toçoğlu, Akyazı'nın hizmet noktasında önemli bir üs haline geldiğini belirterek, grup yollarındaki asfalt çalışmaları, yeni köprü ve yollarla ulaşımda ilçenin standartlarını arttırmak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Zeki Toçoğlu Taşburun Sakarya Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title