Haberler

Başkan Toçoğlu, Adapazarı'nda Görev Yapan Muhtarlarla Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı’nda görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı'nda görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, " Adapazarı'nda planlanan ve devam eden yatırımların toplam bedeli 349 milyon liradır. Biz hayal değil, gerçeklerle yürüyoruz. AK kadrolar olarak yalnızca hizmetlerimizle konuşuyoruz" dedi.

Reisoğlu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK, Adapazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, büyükşehir bürokratları ve muhtarlar katıldı. Gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu, ilçede hayata geçirilen ve planlanan yatırımlar hakkında muhtarlara bilgiler verdi.

MUHTARLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Programın açılış konuşmasını yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, "İçişleri Bakanlığı 19 Ekim gününü muhtarlar günü ilan etti. Tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum. İnşallah Büyükşehir Belediyemizin verdiği destekler ile kısa süre içerisinde kuracağımız Muhtarlar Federasyonu ile tek yürek olacağız. Adapazarı Belediyesi, asfalt programı kapsamında 24 mahallemizde asfalt çalışmasını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi'nin de ilçemize yapmış olduğu içmesuyu yatırımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

CADDELERE YENİ YÜZ

Programın devamında söz alan Başkan Toçoğlu, "Adapazarı'nda meydan ve kentsel tasarım projeleri kapsamında birçok projeyi hayata geçirdik. Orhan Camii Meydanı, Ağa Camii ve Yeni Camii çevre düzenlemelerini yaptık. Şemsiyeli Park, Gar Meydanı, Yuvam Sokak, Şal Sokak, Dar Sokak, İtfaiye, Sakarya, Adnan Menderes ve Bosna Caddelerini modern görünüme kavuştu. Başlatmış olduğumuz Kentsel Tasarım Projeleri halen tüm hızıyla sürmekte" diye konuştu.

AKOM'UN TEMELİ ATILIYOR

"Yerel seçimler öncesinde şehrimize Yeni Afet Koordinasyon Merkezi Projesi kazandıracağımızın sözünü vermiştik. İnşallah Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki İl Özel İdaresi'nden devraldığımız arazide şehrimizin ilk AKOM'unu inşa edeceğiz. Projemizin ihalesini yaptık. İnşallah kısa süre içerisinde temelini atacağız."

ŞEHRE MODERN İTFAİYE BİNASI

"Yine yerel seçimler öncesinde sözünü verdiğimiz bir projemizi daha hayata geçiyoruz. Harmanlık Tesisleri'nin bulunduğu alana tam donanımlı modern bir itfaiye binası ile sentetik saha inşa edeceğiz. Projemiz tamamlandı ve ihalesi yapıldı. İnşallah kısa süre içerisinde projemizin temelini atılacak. Adapazarı ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

KATLI OTOPARK'TA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

"Şehrimizde devam eden yatırımlarımız kapsamında 8,5 milyon TL'lik yatırımla, Milli Egemenlik Caddesi, İl Müftülüğü binasının yanındaki araziye şehrin ilk katlı otoparkını inşa ediyoruz. Çalışmalarımız başladı. 350 araç kapasiteli otopark projemiz ile şehir içi ulaşımına önemli bir hizmet daha kazandırmış olacağız. Böylece şehir içi parklanma sorununa yönelik de önemli bir adım atacağız."

ULUSLARARASI ATLETİZM PİSTİ

"Planlanan yatırımlarımız kapsamında ise, Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan modern Uluslararası Atletizm Pisti inşa edeceğiz. Camili 2'de, 165 bin dönüm arazi üzerine yeni bir yaşam alanı olacak Ayçiçeği Vadisi Projesi'ni kazandıracağız. 5 milyonluk Karaman Atıksu Arıtma Tesisi Sulama Grisu Projesi'nde de çalışmalarımız devam ediyor. Proje ile atıksular ultraviyole sistemle arıtılacak ve sulamada kullanılacak. İlçe için yaklaşık 5 milyonluk yağmursuyu hattının planlama çalışmaları da sürüyor. Adapazarı'nda planlanan ve devam eden yatırımların toplam bedeli 349 milyon TL'dir."

HİZMETLER DEVAM EDECEK

"Büyükşehir Yasası ile Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırlarına dahil olan tüm ilçelerimizde kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu çalışmalarımız sürüyor. Şehrin bütününe hizmet etmek için çalışıyoruz. Hizmetlerimizin devam etmesi için güçlü bir ekonomi ve hükümete ihtiyaç var. Muhtarlarımız her zaman bize sahip çıktı. İnşallah 1 Kasım seçimlerden sonra da güçlü iktidar ve güçlü yerel yönetimler olarak hizmetlerimize devam edeceğiz."

AK KADROLAR HİZMET İÇİN VAR

Programın son konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, "Büyükşehir Belediyesi, şehrimizin menfaatleri ve hemşerilerimizin huzuru için çalışıyor. AK Parti'nin kadroları vatandaşlarımıza hizmet için durmuyor, yoluna devam ediyor. Biz vatandaşlarımıza hizmet ederken hiç ayrım gözetmiyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizle Dünya bizi takip ediyor. Türkiye'deki şer odakları Türkiye'yi hedef alıyor. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde muhtarlarımızın desteği ile eski gücümüze kavuşacağız" ifadelerini kullandı. Gerçekleştirilen programın sonunda Muhtarlar Derneği Başkanı Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu'na Adapazarı'nda yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Fevzi Kılıç Adapazarı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title