Haberler

Başkan Tiryaki Siyasal Vakfı'nı Ağırladı

Her gün Altındağlılarla iftar sofrasında buluşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki hafta sonunda sivil toplum örgütlerini ağırladı.

Her gün Altındağlılarla iftar sofrasında buluşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki hafta sonunda sivil toplum örgütlerini ağırladı.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Mezunları'nın oluşturduğu Siyasal Vakfı, kendisi de Siyasallı olan Başkan Tiryaki'nin misafiri oldu. Başkan Tiryaki'nin ev sahipliğinde Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Sanat Merkezi'nde bir araya gelen Siyasal Vakfı üyeleri, birlikte oruç açtı.

ÜST DÜZEY BÜROKRATLAR ALTINDAĞ'DA İFTAR YAPTI

İftar yemeğine, Siyasal Vakfı Başkanı Dr. Ünsal Sözbir'le beraber, Ak Parti Milletvekilleri Şuay Alpay ve Hüseyin Yayman, 24. Dönem milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan,İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Mehmet Tekinarslan ve Aziz Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü İshak Çiftçi ile Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar Aytekin, Muş Valisi Vedat Büyükersoy, RTÜK üyesi Nurullah Öztürk, Anayasa Mahkemesi üyesi Hicabi Dursun, Ankara Siyasallılar Vakfı Başkanı ve Sayıştay üyesi Ali Karakaya, Sayıştay üyesi İdris Bulut, Danıştay üyesi Cafer Ergen,İstanbul ve Kocaeli başta olmak üzere farklı illerin mülki idare amirleri ile üst düzey pek çok bürokrat katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Yayman, böylesine güzel bir mekanda Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliğinde eski mezunlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu iletti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de, devletin farklı mertebelerinde önemli görevler üstlenen değerli konukları Altındağ'da ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek, Siyasal Vakfı üyesi olarak, vakfın çalışmalarına elinden geldiğince destek olmayı sürdüreceğini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Tiryaki Hüseyin Yayman Ak Parti Altındağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title