Haberler

Başkan Tiryaki Öğrencilerle El Ele

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Her fırsatta Altındağlı çocuklara bir araya gelen Başkan Tiryaki, öğrencilere hem destek oluyor hem de moral veriyor. Başkan Tiryaki, okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için hiçbir fedakarlıktan da kaçınmıyor.

Çocuklara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seren Başkan Tiryaki, 23 Nisan öncesi Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu ve ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Başkan Tiryaki, Altındağlı öğrencilere diş macunu, diş fırçası ve oyuncak hediye etti. Tek tek sınıfları gezen Başkan Tiryaki, o gün okula gelmeyen öğrencilerin hediyelerini bile unutmadı. Başkan Tiryaki, 1'inci sınıf öğrencilerinden Özge Naz Günaydın'ın keman dinletisini de oldukça beğendi.

"ÖĞRENCİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Gerçekleştirdiği okul ziyaretiyle çocuklara moral vermeyi amaçladıklarını söyleyen Başkan Veysel Tiryaki, öğrencilere her zaman destek olacaklarını belirtti. Eğitim kurumlarının önemine parantez açan Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak çocukların en doğru şartlarda yetişmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. Başkan Tiryaki, ailelere seslenmeyi de unutmadı. Okuyan, sorgulayan ve araştıran bir neslin ortaya çıkması için ailelere büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü kaydeden Başkan Tiryaki, çocuklarla yakından ilgilenilmesini istedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Tiryaki 23 Nisan Yerel Haberler

title