Haberler

Başkan Tiryaki ile Bahara "Merhaba"

Altındağ Belediyesi ve Gazi Üniversitesi’nin her yıl ortaklaşa düzenlediği Hıdırıllez Şenlikleri bu yıl da Ankara’ya damga vurdu.

Altındağ Belediyesi ve Gazi Üniversitesi'nin her yıl ortaklaşa düzenlediği Hıdırıllez Şenlikleri bu yıl da Ankara'ya damga vurdu. 5. Hamamönü Hıdırellez Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Güzel havayı fırsat bilen binlerce vatandaş, Hıdırellez kutlamaları için Hamamönü'ne akın etti. Altındağ, Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte "bahara merhaba" dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamalara Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Şair Mehmet Atilla Maraş, Altındağ Belediyesi Meclis Üyeleri ve Gazi Üniversitesi Türk Halkbilimi Bölümü Başkanı, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz katıldı.

Baharı müjdeleyen Hıdırellez kutlamalarına Ankaralılar büyük ilgi gösterdi. Yediden yetmişe herkes, Hıdırellez geleneklerini yerine getirdi. Gelenekleriyerine getirenler arasında Başkan Veysel Tiryaki de vardı. Başkan Tiryaki, Hıdırellez ateşinden atladı, dilek diledi ve yumurta tokuşturdu. Gazi Üniversitesi öğrencileriyle birlikte Hıdırellez duasına katılan Başkan Tiryaki, aşıklar çadırını da ziyaret etti. Başkan Tiryaki, daha sonra oyuncak evini ve masal çadırını gezmeyi de ihmal etmedi.

TİRYAKİ: "HIDIRELLEZ BARIŞ VE KARDEŞLİK GETİRSİN"

Hıdırellez kutlamalarını tam 5 yıldır Hamamönü'nde gerçekleştirdiklerini hatırlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Ankara'nın en önemli tarihi yerlerinden biri olan Hamamönü'nde sizlerle olmak büyük mutluluk" dedi. Başkan Tiryaki, büyük şehirlerde, milyonlarca insanın bir arada yaşadığı kentlerde, bu tür kutlamaların birlik ve beraberlik açısından önem taşıdığını da dile getirdi.Hıdırellez'in tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini temenni eden Başkan Tiryaki, bereket dolu bir yıl diledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Gazi Üniversitesi Veysel Tiryaki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title