Haberler

Başkan Tiryaki Göreve Hızlı Başladı

Güncelleme:

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yeni hizmet dönemine de hızlı girdi.

Altındağ'ın tamamını kaçak yapılardan temizleme sözü veren ve seçimlere yıkım yaparak giren Başkan Tiryaki, yakın zamanda yıkılan ve kısa zamanda yıkılacak olan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Seçimlere yıkım yaparak giren Başkan Tiryaki yıkımlara devam ediyor

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Başkan Tiryaki, ilçeyi gecekondulardan arındırmakta kararlı. Seçimden önce de yıkım çalışmalarına ara vermeyen Veysel Tiryaki, seçimden sonra da hız kesmedi ve kaçak yapıların en kısa zamanda yıkılması konusunda ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Yıkılacak yerleri pafta üzerinde tek tek inceleyen Başkan Tiryaki, yıkım yapılacak mahalleleri gezdi.

Başkan Tiryaki, sabah erken saatlerde önce Beşikkaya Mahallesi'nde Köy Park çevresindeki kaçak yapıların olduğu bölgeye geldi. Daha sonra Feridun Çelik Mahallesi'ne geçen Tiryaki, Orhan Kemal Caddesi'ndeki tüm imar yollarının açılmasını istedi. Başkan Tiryaki'nin bir sonraki durağı Başpınar Mahallesi oldu.

Başkan Tiryaki yıkım yapılacak bölgeleri gezdi

Doğantepe Mahallesi Kayalık Bölgesi'nde de incelemelerde bulunan Başkan Tiryaki, "Bu alan oldukça büyük. Burada 200 dönüm arazi üzerinde kalan yüzlerce gecekondu yıkacağız ve büyük bir park yapacağız. İşaretleme çalışmaları başladı." dedi.

Tiryaki, Önder Mahallesi ile Alemdağ Mahallesi arasında kalan Selçuk Caddesi'nin de imara hazır hale gelmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını kaydetti. Söz konusu bölgede 200'e yakın gecekondu yıkılacağını ifade eden Başkan Tiryaki, kentsel dönüşümün Altındağ'ı ileri taşıyacağını vurguladı. Tiryaki, Çamlık Mahallesi'ni de göz ardı etmedi. Bölge sakinleri ile konuşan Başkan Tiryaki, hiç kimsenin mağdur olmayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Veysel Tiryaki Altındağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title