Haberler

Başkan Tekintaş: "Milletimize En İyi Hizmeti Sunmak İçin Çalışıyoruz"

Altınordu İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Altınordu İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Altınordu İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, Altınordu ilçe Jandarma Komutanı Hüseyin Arı, Altınordu İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Güneş ve çok sayıda daire müdürü Başkan Tekintaş ve yardımcılarını yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılan her hizmetin millet için olduğunu ifade ederek, "Belediye olarak milletimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bunun için de yeni yaptığımız bu hizmet binasını Altınordulu hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Altınordu ilçemizde milletimize en iyi hizmeti vermek için çaba gösteriyoruz. Daha önce zor şartlar altında çalışma imkanına sahiptik. Yeni belediye hizmet binamızı yaparak bunu aştık. Belediye binamız hem modern hem de şeffaf olmasıyla birlikte milletimizin beklentilerini tümüyle karşılayacak. Modern sistem sayesinde hizmet almaya gelen vatandaşımız hiç zorlanmadan kısa bir süre içinde işlemini yapacak. Bu gibi akıllı binaların Altınordu ilçemizde artacağını ümit ediyoruz. Siz değerli Altınordu ilçe Kaymakamımız Şenol Esmer, beraberindeki ilçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve daire müdürlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Altınordu Belediyesi'nin yeni hizmet binasını beğendiğini aktaran Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer "Altınordu Belediyemizin yeni hizmet binasını başkanımız ile birlikte gezdik. Çok modern bir bina olduğunu gözlemledik. Bu ve buna benze binaların önümüzdeki yıllarda ilçemizde artacağını düşünüyorum. Allah yeni hizmet binanızda milletimize hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Siz ve ekibinize başarılar diliyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınordu Belediyesi Engin Tekintaş Muzaffer Güneş Hüseyin Arı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title