Haberler

Başkan Taşdelen'den Çayed Çalışanlarına Teşekkür Plaketi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma (ÇAYED) Yarım Elma Derneği çalışanlarına makamında teşekkür plaketi verdi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma (ÇAYED) Yarım Elma Derneği çalışanlarına makamında teşekkür plaketi verdi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, makamında ağırladığı ÇAYED Yarım Elma çalışanlarına özverili çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkan Yardımcısı ve Dernek Başkanı Anıl Sevinç'in de katıldığı ziyarette Başkan Taşdelen, kurulduğu günden bu yana 10 binden fazla Çankayalı'ya yardım eli uzatan ÇAYED Yarım Elma'nın Çankaya'daki yardımlaşma ve dayanışma ağını büyüttüğünü söyledi.

ÇAYED Yarım Elma'nın yaklaşan Kurban Bayramı için sıkı çalıştığını ifade eden ÇAYED Yarım Elma Sorumlusu Aysel Atakurt, "Düzenli gıda yardımı yaptığımız ailelerle iletişime geçmeye başladık. Yine giysi ve kitap bağışlarımız da sürüyor. Üniversitelerin açılmasıyla birlikte özellikle üniversite öğrencileri ev eşyası konusunda bizimle irtibata geçiyorlar. Her gün ortalama 5 öğrenci, evini döşemek için ÇAYED Yarım Elma'ya geliyor" diye konuştu.

Üniversite öğrencilerine verilen desteği çok önemli bulduğunu ifade eden Başkan Taşdelen de, "Bir yandan ÇAYED Yarım Elma eliyle yaptığımız yardımlar, bir yandan Çankaya'nın Filizleri Projesi'yle eğitim bursu verilen gençler, bizim için gurur duyulacak projeler. Bu gençlerimizin eğitimlerine katkı vererek, ülke için faydalı olmalarının önünü bir nebze açabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

"Sistem otomasyonunu artıracağız"

Aynı zamanda ÇAYED Yarım Elma Dernek Başkanı da olan Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç ise, sunulan hizmeti her açıdan daha verimli hale getirmek için sistemi optimize edecek bir yazılım üzerinde çalıştıklarını açıkladı. "Şu an hazırlıklarını sürdürdüğümüz proje, bağış yapacak olanlarla bağışı alacak olanların, durumlarını ve ihtiyaçlarını bir internet sitesi üzerinden bildirmesini sağlayacak" diyen Sevinç, "Bu sayede örneğin o gün 4 ayrı evden eşya alınması gerekiyorsa, harita üzerinde yapılan otomatik rota düzenlemesiyle hangi bağışçıya ne zaman gidileceği çok daha kesin belirlenebilecek. Böylece hem ÇAYED Yarım Elma çalışanları hem de bağışçılar açısından zaman kaybı önlenmiş olacak, çalışma verimi daha da artacak" açıklamasında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alper Taşdelen Kurban Bayramı Çankaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title