Haberler

Başkan Taşçı Mecliste Konuştu

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesinin yaşam kalitesini daha da arttıracak projelerle, çalışmalarla yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesinin yaşam kalitesini daha da arttıracak projelerle, çalışmalarla yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Atakum Belediye Meclisi 2016 Yılı Nisan Ayı 7. Birleşimi, 1. Oturumu gerçekleştirildi. Meclis Başkanvekili Recep Öztel'in başkanlığında başlayan toplantıda ilk olarak 2015 Yılı Faaliyet Raporu meclis üyelerinin kabulüne sunuldu. Oy çokluğuyla kabul edilen raporun ardından 2015 Yılı Denetim Komisyonu raporu da oylamaya sunuldu. Faaliyet raporuyla ilgili görüşlerin bildirilmesinin ardından bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Geçmiş dönemlere bakıldığında hizmet oranlarını 3'e, 5'e, hatta 10'a katladığımız çalışmalarımız var. Türkiye'nin en çok nüfus artışı olan ilçelerinden birisiyiz. Bu doğrultuda biz de sürekli artan nüfus oranlarımızla doğru orantılı olarak hizmetlerimizi arttırıyoruz" dedi.

"HİZMETLER 3'E, 5'E HATTA 10'A KATLANDI"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yaptığı konuşmada iki yıllık faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İki yılı hizmet açısından verimli geçirdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Seçimlerden önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projelerin büyük bir kısmını hayata geçirdik. İlçemizin eksiklerinin giderilmesi noktasında hızlı bir tempo ile çalıştık. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle hem rutin belediyecilik çalışmalarımızda hem de sosyal, kültürel ve istihdama dayalı projelerimizde ciddi bir başarı var. Geçmiş dönemlere bakıldığında hizmet oranlarını 3'e, 5'e, hatta 10'a katladığımız çalışmalarımız var. Türkiye'nin en çok nüfus artışı olan ilçelerinden birisiyiz. Bu doğrultuda biz de sürekli artan nüfus oranlarımızla doğru orantılı olarak hizmetlerimizi arttırıyoruz. Atakum ilçesi için hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşma noktasında büyük bir özveri içerisinde çalışırken en büyük destekçilerimiz olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Atakum ilçesinin yaşam kalitesini daha da arttıracak projelerle, çalışmalarla yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

ÇAKIR'DAN TAŞÇI'YA ÖVGÜ

Atakum Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır ise konuşmasında belediye hizmetlerinden övgüyle bahsederek, "Atakum ilçesinde başarılı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Hayatın her alanını yakından ilgilendiren bu projeler ve çalışmalar sayesinde ilçemiz önemli bir cazibe merkezi haline geliyor. İnanıyorum ki bu hizmet aşkı ve hızla Atakum ilçesi daha da güzelleşecek. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı bu anlamda kutluyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Atakum Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Haluk Köksoy ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Ülkemizi hem içeriden hem dışarıdan kuşatmak isteyen güçlere karşı birlik olmalıyız. Ülkemiz partiler üstü bir değerdir. Yaşanan terör olaylarının son bulması için omuz omuza olmalıyız" açıklamasını yaptı.

"TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANA DESTEKÇİYİZ"

MHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Murat Keskin ise konuşmasında halkın yararına olacak her çalışmaya bugüne kadar destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vereceklerini ifade ederek, "Biz MHP grubu olarak ilçemizde taş üstüne taş koyulacaksa ona destek oluruz. Bugüne kadar halkımızın yararına olan her çalışmada nasıl destek olduysak, bugünden sonra da aynı şekilde, Atakum halkının menfaatine olan her çalışmaya ve projeye destek olacağız" diye konuştu.

MHP'li Meclis Üyesi Keskin konuşmasının sonunda partisinin merhum lideri Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü nedeniyle bir konuşma yaparak, salonda bulunan diğer meclis üyelerinden Türkeş için Fatiha okumalarını istedi.

MECLİS'TE GÖREV DAĞILIMI

Belediye meclisinin birinci ve ikinci başkanvekilleri, katipleri, encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarına üye seçimlerinin yapıldığı meclis toplantısında yeni görev dağılımları oylamayla yapıldı. Yapılan oylama sonucunda belediye meclisinin birinci başkanvekili AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi Recep Öztel, ikinci başkanvekilliği görevine ise MHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Şakir Kabakçıoğlu seçildi. Meclis katiplikleri görevlerine ise AK Parti Meclis Üyesi Sezai Erbil ve MHP Meclis Üyesi Yusuf Erden seçildi. Encümen üyeliklerine ise AK Partili Meclis Üyeleri Cihat Coşkun ile Turan Mısır, MHP'li Meclis Üyesi Hacer Kaya seçildi. İhtisas Komisyonları da gerçekleştirilen oylama sonucunda belirlendi. Hukuk Komisyonunda AK Parti Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri Levent Ertürk, Haluk Köksoy ve Adnan Öz ile MHP Meclis Üyesi Şakir Kabakçıoğlu ve CHP Meclis Üyesi Hatice Sönmez Güneş seçildi.

İmar Komisyonunda yer alan meclis üyeleri ise şu şekilde seçildi: AK Parti Meclis Üyeleri Haluk Köksoy, Mustafa Keskinoğlu ve Süleyman Sezen, CHP Meclis Üyesi Metin Tiryaki ve MHP Meclis Üyesi Nail Yazgan. Kırsal Alanları Kalkındırma Komisyonu için yapılan oylamada AK Parti'li Meclis Üyeleri Levent Ertürk, Sezai Erbil, Recep Güner, CHP'li Meclis Üyesi Süleyman Taş ve MHP Meclis Üyesi Yunus Koloğlu seçildi. Plan Bütçe Komisyonunda AK Parti Meclis Üyeleri Recep Güner, Güngör Bostancı ve Hüseyin Yıldırım görev alırken CHP'li Meclis Üyesi Mehmet Türüdü ve MHP'li Meclis Üyesi Hacer Kaya da görev alan diğer meclis üyeleri oldu. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu için yapılan oylama sonucunda da AK Parti Meclis Üyeleri Güngör Bostancı, Turan Mısır ve Mustafa Keskinoğlu ile Murat Keskin ve Hatice Sönmez Güneş görev alan meclis üyeleri oldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı AK Parti Türkiye Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title