Haberler

Başkan Tartan, Yeni Yıla Ballıkuyu Halkıyla Girdi

Her yılbaşı gecesinde vatandaşlar ile "dost sofrası"nı paylaşan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, geleneği bu yıl da bozmadı.

Her yılbaşı gecesinde vatandaşlar ile "dost sofrası"nı paylaşan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, geleneği bu yıl da bozmadı. Daha önce bakanlık ve milletvekilliği yaptığı dönemde Barbaros Çocuk Köyü'nde, gecekondularda, belediye işçileriyle, engellilerle, hastanelerde hasta ve yakınları ile birlikte yeni yıla giren Tartan, topluma mesajın yaşamın içinden verilmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Başkan Tartan yeni yılı karşılamak amacıyla geldiği Ballıkuyu semtinde sevgi çemberine alındı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Tartan, çocukların istekleri karşısında 'Hayal ettiklerinizi yazın, gerçekleşsin' dedi.

2013 yılına da Ballıkuyu'da tek başına, bir göz odada yaşayan 76 yaşındaki Ayşe Sinecan'nın evinde karşılayan Başkan Tartan, teyzenin ihtiyacı olan hediyelerden oluşan yılbaşı armağanları verdi.

Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyacı olan ev eşyaları ile buzdolabı alınan Ayşe teyzenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İki kızı ve bir oğlu olduğunu belirten Ayşe teyze Başkan Tartan'ın kendisiyle yeni yıla girmek istemesine çok mutlu olduğunu söyledi. 250 lira dul maaşı ile geçinemediğini, hayatın çok zor olduğunu söyleyen Ayşe Sinecan komşu Henife Hanım'nın tek can yoldaşı olduğunu, onu kızı gibi gördüğünü söyleyerek, "Bir göz odalı evimde tahta bir sedirim vardı. Sizin sayenizde kanepem, halım, buzdolabım oldu. Tek göz odam şimdi daha yaşanacak hal aldı " dedi.

"Artık bundan sonra sen de benim bir oğlumsun" diyen Ayşe Sinecan, elleriyle açtığı böreği Başkan Tartan'a ikram etti.

Tüm vatandaşların sağlık, sıhhat ve mutluluk içinde yaşamasını istediğini kaydeden Başkan Tartan, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Herkes mutlu olsun istiyorum. Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bıraktık.

Tüm kötülükler 2012'de kalsın. 2013 hepimize hayırlı, uğurlu gelsin" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title