Haberler

Başkan Tartan Hayır Duası Aldı

Geçtiğimiz yıl mart ayında aşırı yağışlar nedeniyle sel sularına kapılarak yerle bir olan tek gözlü evinin yıkılmasıyla birlikte sokakta kalan Hüseyin Beyazıt’ın imdadına Konak Belediyesi Fen işleri ekipleri yetişti.

Geçtiğimiz yıl mart ayında aşırı yağışlar nedeniyle sel sularına kapılarak yerle bir olan tek gözlü evinin yıkılmasıyla birlikte sokakta kalan Hüseyin Beyazıt'ın imdadına Konak Belediyesi Fen işleri ekipleri yetişti.

Yeniden temeli atılan, baştan yaratılan evin anahtarını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın elinden alan Hüseyin Amca'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yıllardır tek başına yaşamını sürdürdüğü Gültepe Mersinpınar Mahallesi'ndeki tek göz gecekondusunu sel sularına kaptıran Hüseyin Beyazıt'ı bu mutlu gününde komşuları da yalnız bırakmadı. Evlerinde hazırladıkları börek, kek ve pastalarla birlikte tebrik etmeye gelen komşular Hüseyin Beyazıt'ın sevincine ortak oldu. Fen İşleri Müdürlüğü, Hüseyin Bayazıt'ın Trakya Mahallesi Adem Yavuz Caddesi'nde bulunan evini kısa sürede baştan aşağı yaparken, Eşya Deposu'ndan da evinin tüm ihtiyaçları karşılandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü de evin bahçe düzenlemesini üstlendi.

NOHUT ODA BAKLA SOFA MUTLULUĞU

Bir oda, mutfak, banyo ve tuvaletten oluşan, kutu gibi şirin bir eve sahip olan Hüseyin Bayazıt yeni evini teslim alırken, heyecanlandı, duygulu anlar yaşadı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın elinden evinin anahtarını alan 68 yaşındaki Hüseyin Bayazıt mutluluğunu ifade etmekte zorlandı. "Bu yaşımda bana yepyeni bir ev sundunuz, ne muradınız varsa olsun, size minnettarım" diyen Bayazıt, Başkan Tartan'a teşekkür etti. Yaklaşık bir yıldır komşunun bahçesindeki barakaya kira karşılığı yerleşen Hüseyin Bayazıt, kendisine her zaman yardımcı olan komşularına da teşekkür etmeyi unutmadı. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, tüm birimleriyle Hüseyin Bayazıt'a destek olmaya gayret ettiklerini dile getirerek, "Bir vatandaşımızı mutlu ettik, onun başını sokabileceği bir ev yapıp verdik. Onun mutluluğunu görmek, hayır duasını almak bizim için yeterli. Bundan sonra evinde mutlu, sağlıklı ve huzurlu yaşasın" dedi.

BAĞIŞ YAPIN MUTLU EDİN

Başkan Tartan duyarlı vatandaşlara ve yardımseverlere bir kez daha seslenerek, Eşya Deposu'na destek beklediklerini dile getirdi. Tartan, "Böyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım yapabilmemiz için İzmirli hayırseverlerin bağışlarına ihtiyacımız var. Eşyalarını değiştirenler kullanılabilecek nitelikte olan eşyalarınızı bağışlayın, gelip alalım, siz de mutlu bir yuva kurulmasına katkı koyun" diyerek vatandaşlara yardım çağrısında bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan Gültepe Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title