Haberler

Başkan Tartan'a Sevgi Seli

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Karataş semtindeki seçim ofisi açılışının ardından semt halkı ve esnaf ile bir araya geldi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Karataş semtindeki seçim ofisi açılışının ardından semt halkı ve esnaf ile bir araya geldi. Yedisinden yetmişine, taksicisinden ayakkabı boyacısına, kuaföründen marketine kadar bütün Karataş halkı, Başkan Tartan'ı büyük bir coşku ile bağrına bastı. Seçim ofisi açılışında konuşan Tartan, "Oyların bölünmesi meselesinin bir şehir efsanesi olduğu ortaya çıktı. Kimin kimi böldüğü ortada. Bizim pankartlarımıza, posterlerimize bile tahammül edemeyen bir anlayış ile karşı karşıyayız. Ama bizler şiddetin değil, sevginin dilini kullanacağız" diye konuştu.

'HALKIN YÜZDE 65'İNİ BÖLMEYİN'

İzmir'de halkçı, demokrat ve içten bir yerel yönetim sergilediklerini belirten Konak Belediye Başkanı ve DSK Konak adayı Dr. Hakan Tartan, 'Şu anda halkın bana desteği yüzde 65. Konak'ta Ak Parti tehdidi yok. Gelin bu birlikte yarattığımız başarıyı bölmeyelim. Sevgi, saygı, dostluk ve dürüstlüğü büyütelim' dedi.

'KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK'

Konak'ta kentsel dönüşüm zamanı geldiğini, bu konuda altyapıyı hazırladıklarını belirten Hakan Tartan, 'Kaybedecek zamanımız yok. Kent büyüyor, gelişiyor. Sorunlar da artıyor. Kaybedecek zamanımız yok. Ben çözümlerle 31 Mart sabahından itibaren yine 24 saat halkımın hizmetindeyim. Unutulmamalı ki; bürokrasiyi anlamak 2 yıl alıyor. Oysa kentimizin gelişime, çocuklarımızın istihdama ihtiyacı var. Zaman kaybetmeyelim, işe kaldığımız yerden devam edelim. Halkım hepsinin farkında' dedi.

BEN BİRLEŞTİREN ADAYIM'

Konak'ta 5 yıl boyunca kalıcı hizmetlere imza attıklarını, kent kültürünü geliştirdiklerini, teniz ve huzur dolu bir kent yarattıklarını belirten Dr. Hakan Tartan, 'Ölümü gösterip sıtma iyi diyorlar. Odunu koysak kazanırız, proje önemli değil, diyorlar. Bölenden söz ediliyor. Ben halkımın hizmetindeyim. Anketlerde yüzde 65 oy desteği görülüyor. O zaman karşıma çıkardıkları aday beni bölecek. Farketmez. Bölse bölse 10-15 puan böler. Yine yüzde 50'nin üzerinde oy alırım. Hakan Tartan'ı tanıyanlar bilir, ben bölmem birleştiririm. Sevgide, dostlukta, barışta, kültür ve sanatta. Yine yapay bölünmelere karşı tutkalım, kimse merak etmesin'.dedi.

HİZMET ETMEK İSTİYORUM'

Projelerin ve kentin geleceğinin gündeme gelmediğini belirten Hakan Tartan, 'Herkes siyaset yapıyor. Benim derdim kentime hizmet. Konak'ın sorunları var. Gecemi gündüzüme katarak hizmet vermek istiyorum. Halkımızda gelecek kuşaklar da hizmet istiyor. Ben hizmet için varım. Birileri boşa konuşsun, ben Konak'ın ve İzmir'in önünü açan ekonomik yerel yönetim modelimle konuşuyorum. Sağlık turizminin başkenti, kentsel dönüşümde öncü, uluslar arası kongreler merkezi, istihdamı sürekli artan bir Konak ve İzmir. Bana güç verin; ben halkıma hizmet etmek istiyorum'.

'PROJE DEĞİL SİYASET KONUŞULUYOR'

İzmir'in sadece siyaset ve gerginliği konuştuğunu, bundan rahatsız olduğunu dile getiren Hakan Tartan, 'Proje değil, sadece siyaset konuşuluyor. 30 Mart yerel seçim. Kentli hizmet bekliyor. Oysa herkes siyaset konuşuyor. Hani projeler? Hani hedefler? Yazık oluyor' dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tartan Karataş İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title