Haberler

Başkan Tarhan Öğrencilerin Karne Heyacanına Ortak Oldu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, öğrencilerin karne heyecanına ortak

oldu.

2014-2015 eğitim öğretim yılı sona ermesiyle birlikte ilk, orta, lise ve dengi okullarda karne heyecanı yaşandı. Bu heyecanlı günlerinde öğrencileri yalnız bırakmayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle okullarda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi Meclis üyesi emekli öğretmen Mehmet Akif Çiftçi ile birlikte Mezitli Çankaya Mahallesi'nde bulunan Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi ve Mersin Spor Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi ikinci dönem karne töreninde kısa bir konuşma yapan Tarhan, "Ülkemizin geleceğinde gençlerin önemli bir rolü bulunuyor. Bu nedenle gençlerimizin eğitimi için her türlü desteği esirgemeden yapmamız gerekmektedir. Bizde bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Belediye adına ilçemiz sınırları içerisinde bulunan okulların fiziki şartlarını iyileştirirken, etkinliklerinde yer alıyoruz" dedi.

Başkan Tarhan, gençlerin her branşta yer almalarını istediklerini belirterek, "Onların politikaya da bilime de ilgi duyması gerektiğine inanıyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yarınlarımıza yön verecek güçlü yöneticiler olmasını istiyorum. Geçen dönem kadınlara yönelik birçok çalışmalarımız oldu. Bu dönem kültür, sanat ve spor yılı ilan ettik.

Bununla gençleri bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Gençlerimiz Mezitli'de, belediyemizin sosyal faaliyetleri sayesinde yaz tatilini dolu dolu geçirecekler. Onları sanat evlerimizde açılan ve yine belediyemize bağlı Spor Okulu'ndaki kurslarımıza davet ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Tarhan'a teşekkür eden Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Adnan Aydın, belediyenin etkinliklerinde dayanışma ruhu içerisinde birlikte hareket ederek, koordineli çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Karne törenin ardından başarılı öğrencilere plaket takdim edildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevit Kodallı Neşet Tarhan Mezitli Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title