Haberler

Başkan Tarhan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediye meclis salonunda Mezitli'de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediye meclis salonunda Mezitli'de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıda muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Tarhan, tek tek not aldı. Toplantının amacının tanışmak, kaynaşmak ve mahallelerdeki sorunları tespit etmek olduğunu söyleyen Tarhan, "Muhtarlarımızın taleplerini dinledik ve sorunlarımızı tespit ettik. Yaşanabilir bir Mezitli için muhtarlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışacağız. Yoğun seçim temposunu birlikte geride bıraktık. Yeni ve yeniden seçilen tüm muhtarlarımızı kutluyorum. Yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile Mezitli ilçesinin sınırları ve hizmet alanı genişledi. Buna bağlı olarak da hizmet edeceğimiz mahallelerimizde artmış oldu. Tabii ki mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenler muhtarlarımızdır. Bunun için muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışacağız. Belediyemizin imkanları doğrultusunda her mahallemize eşit ve adaletli hizmet götüreceğiz. Mezitli'deki değişimi sağlamamız adına muhtarlarımızın yanımızda olması gerekiyor. Hep birlikte Mezitli'yi hak ettiği yere getireceğiz. Muhtarlarımızın taleplerini geri çevirmeyeceğiz. Belediyemizin imkanlarından sonuna kadar yararlanabilecekler. Çünkü muhtarlıklar halkımızla bizleri yaklaştıran en önemli mevkilerden bir tanesidir" dedi.

Köylü vatandaşlar için projeleri hayata geçireceklerini belirten Tarhan, "Tarım ile alakalı söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirerek kırsal kesimde yaşayan yurttaşlarımızın sorunlarını en aza indireceğiz. 'Tarım Şubesi'ni kuracağız. Köy halkı bütün işlemlerini bu şubeden yapabilecek. Belediyeye kadar yorulmadan veya birim birim gezmeden her türlü işlemini kuracağımız Tarım Şubesi'nden yapacaklar. Üretici pazar yerlerini önümüzdeki günlerde hayata geçiriyoruz. Bu üretici pazarlarında ürününü satmak isteyecek vatandaşlarımız belediyemize başvurabilirler" şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarları ise Başkan Tarhan'a yeni görevinde başarı dileyerek, Mezitli için atılacak bütün adımlarda yanında olacaklarının mesajını verdiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title