Haberler

Başkan Tarhan Emeklilerle Buluştu

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, emeklilerin toplumun kıdemli ve kıymetli büyükleri olduklarını belirterek, Emekliler Haftası dolayısıyla belediyenin Emekli Evi’nde emeklilerle bir araya geldi.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, emeklilerin toplumun kıdemli ve kıymetli büyükleri olduklarını belirterek, Emekliler Haftası dolayısıyla belediyenin Emekli Evi'nde emeklilerle bir araya geldi.

Başkan Tarhan, Emekliler Haftası dolayısıyla Viranşehir Mahallesi'ndeki Mezitli Belediyesi Emekli Evi'ni ziyaret ederek, emeklilerin haftasını kutladı. Emeklilerle sohbet eden Tarhan, Atatürk'ün 28 Haziran 1927 tarihinde emekli olduğunu, bu kapsamda 28 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasının Emekliler Haftası olarak kutlandığını dile getirdi. Belediye olarak emekli vatandaşları unutmadıklarını vurgulayan Tarhan, "Her koşulda emekli vatandaşlarımızla görüşüyor, onların yanında olmaya çalışıyoruz. Mersin'de en fazla emekli Mezitli'de bulunuyor. Biz onları huzurlu bir şekilde bir arada tutmak amacıyla belediyemize bağlı Emekli Evi'ni açtık. Buraya ziyaretlerim esnasında bazen gençlerin de sizlerle birlikte zaman geçirdiğini görüyorum. Bu da benim için çok önemli, çünkü gençlerin, sizlerin bilgi, birikimlerinizden, kültürel ve sosyal deneyimlerinizden faydalandıklarına inanıyorum. Birlik içerisinde keyifli zaman geçiyor, çeşitli etkinliklerde bulunuyorsunuz. Sizleri böylesi güzel etkinliklerde bir arada görmek beni oldukça mutlu ediyor. İlerleyen süreçte emeklilere yönelik çeşitli çalışmalarımız da olacak. Sizlerin her zaman yanında olacağız. Çünkü sizler toplumun kıdemli ve kıymetli büyüklerisiniz. Tüm emekli vatandaşlarımızın emeklilik hayatlarını sağlık ve huzur içerisinde sürdürmelerini temenni eder, Emekliler Haftası ve Dünya Emekliler Günü'nü kutlarım" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Viranşehir Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title