Haberler

Başkan Tahmazoğlu Personelle Bayramlaştı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programında meclis üyeleri ve personellerle tek tek bayramlaşarak, hayırlı bayramlar diledi.

Millet olarak sevinç ve mutluluğumuzun doruk noktaya ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmış olmanın engin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, çalışmalarından dolayı personellere teşekkür etti.

Başkan Tahmazoğlu konuşmasında, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Bu millete hizmet etmek büyük bir şereftir. Birçok Müslüman ülkesinde savaşlar ve iç karışıklıklar varken, ülkemizde barış ve huzur hakimdir. İşçilerimizin maaşlarını bayram nedeniyle hesaplarına erken yatırdık. Ben şimdiden tüm personellerimizin, Gazianteplilerin ve hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramın, Gaziantep'imize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Kültür Merkezi Ramazan Bayramı Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title