Haberler

Başkan Tahmazoğlu: "Aile Ziyaretlerimiz 2015'te de Devam Edecek"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni yılın ilk gününde de aile ziyaretlerini sürdürdü. İhtiyaç sahibi iki aileyi ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, 2014 yılında olduğu gibi, 2015 yılı boyunca da başta ihtiyaç sahibi aileler olmak üzere düzenli olarak aile ziyaretleri yapacaklarını söyledi.

İstiklal, Serinevler, Perilikaya Mahallelerinde 3 aileyi ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, aile fertlerinin sorunlarını dinleyerek onlarla sohbet etti. İlk olarak İstiklal Mahallesi'ndeki Osanmaz ailesini ziyaret eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, burada yanında getirdiği hediyeleri aileye vererek, çocuklarla oyun oynadı. Okula giden çocuklara da çanta ve kırtasiye malzemesi veren Başkan Tahmazoğlu, her zaman ailenin yanında olacaklarını söyledi.

Daha sonra ise Serinevler Mahallesinde oturan SolmazSevimli'nin ve Perilikaya Mahallesinde oturan Döndü Yılmaz'ın evini ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu burada da aile fertlerine yanında getirdiği hediyeleri takdim etti. Geçtiğimiz yıl düzenli olarak sürdürdükleri aile ziyaretlerini bu yılda da yapacaklarını belirten Başkan Tahmazoğlu, "Öncelikle 2015 yılının ülkemize ve bütün vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. 2015 yılında da aile ziyaretlerimize devam ediyoruz. Onlarla iç içe olarak varsa sorunlarını dinliyor, çözüm yollarını arıyoruz. Bizi misafir eden ailelerimizden Allah razı olsun. Ziyaretlerimiz devam edecektir" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title