Haberler

Başkan Subaşıoğlu, Vatandaşlarla Buluşacak

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya gelecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya gelecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, istek, şikayet ve önerilerin dile getirilebilmesi amacıyla her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya gelecek. Merkezefendi Belediyesi'nde gerçekleştirilecek olan 'Sizi Dinliyoruz' programında vatandaşlar saat 10.00 ila 15.00 arasında Başkan Subaşıoğlu'na isteklerini, önerilerini ve şikayetlerini bildirecek.

İlki 4 Mart Cumartesi günü başlayacak olan buluşmalarla ilgili bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Her fırsatta zaten vatandaşlarımızla bir araya geliyorum. Vakit bulduğum anda esnafımızı ziyaret ediyorum. Vatandaşlarımızla buluşarak onları dinliyorum. Fakat ulaşamadığımız mutlaka Merkezefendi hemşerilerimiz oluyor. Bizde bundan sonra her ayın ilk Cumartesi günü Merkezefendili hemşerilerimizi belediyemizde misafir edeceğiz. Samimi bir ortamda hem çaylarımızı içeceğiz hem de vatandaşlarımızın isteklerini şikayetlerini önerilerini alacağız. Bu hafta sonu Merkezefendili hemşerilerimizi belediyemize bekliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title