Haberler

Başkan Subaşıoğlu'na Öğretmen Anne ve Babasından Sürpriz

Denizli’nin Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Öğretmenler Günü nedeniyle bir okula yaptığı ziyarette emekli öğretmen olan anne ve babası sürpriz yaptı.

Denizli'nin Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun Öğretmenler Günü nedeniyle bir okula yaptığı ziyarette emekli öğretmen olan anne ve babası sürpriz yaptı.

Merkezefendi Belediyesi Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu'na ziyarette bulundu. Öğretmenlerin tek tek gününü kutlayan Başkan Subaşıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada kendisinin de öğretmen bir ailenin ferdi olduğunu hatırlattı. Subaşıoğlu, "Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında başöğretmen sıfatını alması vesilesiyle, 24 Kasım gününü her yıl 'Öğretmenler Günü' olarak kutluyoruz. Bir öğretmen çocuğu olarak, vazifenizin büyüklüğüne saygımın sonsuz olduğunu bilmenizi isterim. Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını görüyoruz. Yerel yöneticiler olarak öğretmenlerimiz için gereken tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizden şüphenizin olmamasını ifade etmek isterim. Tüm bu duygu ve düşüncelerle eğitim camiamızın değerli mensupları olan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyor, en derin saygılarımı sunuyorum" dedi.

Ziyarette Okul Müdürü Mithat Sakman ile okul öğretmenlerinin de Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na bir sürprizi vardı. Başkan Subaşıoğlu, konuşma yaptığı sırada öğretmenler odasına emekli öğretmenler annesi Nermin ile babası Hakkı Subaşıoğlu girince duygu dolu anlar yaşandı. Okul ziyaretinde öğrencilerinde Başkan Subaşıoğlu'na bir sürprizi vardı. Okulda düzenlenen yarışmada Başkan Subaşıoğlu, 'Yılın Genç, Dinamik, Öğrenci Dostu En İyi Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Abalıoğlu Yem Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title