Haberler

Başkan Sözlü, Miraç Kandili'ni Kutladı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İslamiyet’in en mübarek gecelerinden biri olan Miraç Kandili’nin Türk-İslam dünyasına huzur ve esenlik getirmesini diledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İslamiyet'in en mübarek gecelerinden biri olan Miraç Kandili'nin Türk-İslam dünyasına huzur ve esenlik getirmesini diledi.

Başkan Sözlü, Miraç Kandili mesajında bu gecede yüceler yücesi Hz. Muhammed'in Mescid-i Haram'dan Mesci-i Aksa'ya, oradan da semaya vasıl olmasının dualarla idrak edildiğini kaydetti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Miraç'ın, manen yücelmenin, bedenen en yükseğe erişmenin, böylelikle ilahi lütuf ve ihsanla ödüllendirilmenin mucizevi hali olduğunu ifade etti.

Bu mübarek gecenin ilahi huzura yakınlaşmanın, yüce kata yaklaşmanın muhteşem ispatı olduğunu vurgulayan Başkan Sözlü, şunları kaydetti:

"Miraç Kandili, manevi ikram, ihsan ve müjdelerle dolu, muazzam bir yolculuğun gönülleri, kalpleri ve insanlığın sönmeye yüz tutmuş umutlarını aydınlatıyor. Milletçe tırmanın terör olayları ve sınır ötesinden gelen saldırılar nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bir dönemde Miraç'ın huzur ve esenliğimizi alçaklardan zirvelere yükseltmesini ümit ediyorum. Türk Milletinin, İslam toplumlarının ve tüm insanlığın Miraç'ın aziz hatıra ve emanetlerini özümseyerek aradığı ve ihtiyaç duyduğu mutlak toparlanmayı sağlayacağına inanıyorum. Türk-İslam aleminin Miraç'ının hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Miraç Kandili Hüseyin Sözlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title