Haberler

Başkan Sözlü'den Bayram Mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adanalılar’ın, Türk Milleti’nin ve Türk-İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adanalılar'ın, Türk Milleti'nin ve Türk-İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Ramazan Bayramı'nın Adana'ya, Türkiye'ye ve Dünya'ya barış, huzur,esenlik ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Hüseyin Sözlü, mesajında şunları kaydetti:

"Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki Ramazan ayı boyunca huzur içinde ibadetlerimizi gerçekleştirdik, manevi değeri çok yüksek iftar sofralarında hemşehrilerimizle, ailemizle, sevdiklerimizle birarada olduk ve bayram arifesine ulaştık. Ramazan Bayramı'nın yanıbaşımızdaki coğrafyalarda ve Dünya'nın çeşitli bölgelerinde yaşayan soydaşlarımız ve din kardeşlerimizin tamamı için güzelliklere vesile olmasını isterdik ama gerçek ne yazık ki farklı. Suriye'de, Kuzey Irak'ta, Türkmeneli'nde,Gazze'de, Doğu Türkistan'da, Kırım'da hayatlarını devam ettirmeye çalışan din kardeşlerimiz maalesef kan revan içinde, gözyaşı seli arasında, ölüm tehdidi altında ve göçebe şekilde yaşama tutunmaya çalışıyor.Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan Suriyeli kardeşlerimizde, Ramazan ayını vatanlarından uzak,zor koşullarda geçirdiler ve bayrama aynı şartlarda giriyorlar.Ramazan Bayramı'nın, Türk-İslam Alemi'nin ve insanlığın yaşadığı acıların son bulmasına vesile olması için Yüce Allah'a dua ediyoruz.

3 ayı aşkın süredir yürüttüğümüz Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimdeki ilk bayramımızın, yaşadığımız şehire saadet getirmesini de Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Kamu hizmetçiliği olarak tanımladığım belediyecilikte, ekibimiz ve kent dinamikleriyle birlikte Adana'yı daha çağdaş, daha zengin ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız. Halka hizmet bizim için şereftir ve bunun gereklerini yerine getirmek için bütün enerjimizi harcayacağımız noktasında kimsenin en ufak tereddütü olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın Adana'ya, Türk-İslam Alemi'ne ve Dünya'ya güzellikler getirmesini diliyor, Yüce Allah'tan nice bayramlara huzur, esenlik, barış ve sağlık içinde girmeyi,hemşehrilerim ve milletim adına niyaz ediyorum" - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Hüseyin Sözlü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title