Haberler

Başkan Sözen Muhtarlara İftarda Bir Araya Geldi Verdi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Büyük Şelale Restoran'daa gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan muhtarları kapıda karşılayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, iftar yemeği sonrasında muhtarlarla sohbet ederek, dilek ve şikayetlerini dinledi. İlçenin 9 belde, 1 merkez ilçe belediyesi olmak üzere 78 köyden oluşan idari bir yapılanma olduğunu belirten Başkan Sözen, "6360 Sayılı Yasanın 30 Mart seçimleriyle yürürlüğe girmesiyle köyler ve beldeler kendi adlarıyla mahalle oldu. Toplam 106 mahallemizle birlikte artık büyük bir Manavgat ailesi olduk. Muhtarlarımıza her zaman önem verdik. Muhtarlarımızı demokrasinin gereği ve halkımızın sesi olduğu bilincini hiç kaybetmedik" dedi.

Belediye olarak yetki ve imkanları ölçüsünde muhtarların dilek ve şikayetlerini her zaman dikkate aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Sözen, Ramazan ayının tüm muhtarlara ve ailelerine bolluk ve huzur getirmesini diledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Sözen Manavgat Antalya Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Allahım Affet:

Su Sesi bi şelaleden bide kesik musluklardan dinlenir.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title