Haberler

Başkan Soylu, İzmirliler'i Gümüldür'deki Gece Pazarına Davet Etti

Güncelleme:

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Gümüldür'de kurulan Gece Pazarı'nı ziyaret etti, alışveriş yaptı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Gümüldür'de kurulan Gece Pazarı'nı ziyaret etti, alışveriş yaptı, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Menderes Belediyesi tarafından Gümüldür'de kurulan ve yerli-yabancı turistlerin akınına uğrayan Gece Pazarını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ziyaret etti. Eşi ve çocuklarıyla birlikte alışverişte yapan Bülent Soylu, esnafın sorunlarını dinledi, vatandaşlarla buluştu.

Gece Pazarı'na vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Belediye olarak kurduğumuz Gece Pazarı'na hem yerli turistler hem de yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor. Bu yıl pazarı kurarken en çok dikkat ettiğimiz husus ilçe esnafımızdan olan kişilere stantları vermek oldu. Bugüne kadar ilçemizde yaşamayan, ilçemizde esnaflık yapmayan kişilere stantlar kiralanmış, Menderes halkının gelir kapısı kapatılmıştı. İşte biz bu kapıyı açtık. Bundan sonrada bu kapı hep Menderesliler için açık olacak. Bundan sonra Menderes ve Menderesliler kazanacak. Hakkaniyeti korumak adına da başvuru yapanlar arasında kura çekimiyle stantları verdik. Bundan sonrada her yaz sezonunda uygulamamız böyle olacak" dedi.

Yaz sezonu sonuna kadar devam edecek Gece Pazarı'na bütün İzmirlileri davet eden başkan Soylu, "80 standımızı farklı renklerde hazırlayarak, Gümüldür'de değişik bir ortam yarattık. Amacımız vatandaşların tatillerini yaparken keyifli vakit geçirmelerini sağlamak. Hem esnafımızı hem de ilçemizde tatil eden vatandaşları düşünerek böyle bir ortam oluşturduk. Aldığımız tepkiler çok güzel. Yerli ve yabancı turistler de Gece Pazarımızı beğendi. Ben İzmirli vatandaşlarımızı da Gümüldür'e davet ediyorum. Gelsinler hem tatillerini yapsınlar, hem de Gece Pazarında keyiflice vakit geçirsinler " diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Soylu Menderes Gümüldür Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title