Haberler

Başkan Soyer Tedxistanbul'da Konuşacak

Dünya çapında şimdiye kadar 4 milyarın üzerinde izlenme rakamına ulaşan TED konferanslarının Türkiye ayağı TEDxIstanbul 18 Kasım'da Zorlu Center PSM'de gerçekleşecek. Dünyadan ve Türkiye'den önemli isimlerin katılacağı konferansta Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'de konuşmacı olarak yer alacak.

Dünyaca ünlü TED konferanslarının Türkiye ayağı TEDxISTANBUL, dünyaya yön veren, paylaşmaya değer fikirleri buluşturuyor. Dünyadan ve Türkiye'den farklı alanlardaki fikir liderlerinin bir araya geleceği TEDxISTANBUL, MOMENTUM temasıyla 18 Kasım' da Zorlu Center PSM' de gerçekleşecek.

TED konferanslarında bugüne kadar Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende ve İngiltere Başbakanı Gordon Brown gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı. Dördüncü senesinde "Momentum" temasıyla yola çıkan TEDxIstanbul, Dünyadan ve Türkiye'den önemli isimlerin katılımıyla, momentumun yaratımı, limitleri, kişiyi hatta bir ülkeyi nereye taşıyabileceği gibi konuları bilim, sanat, spor, mizah ve teknoloji açısından ele alıyor olacak. 3 ayrı oturumda 15 konuşmacının paylaşmaya değer fikir ve deneyimlerini anlatacağı TEDxIstanbul'a 700'den fazla katılımcı bekleniyor.

18 Kasım'da gerçekleşecek konferansta şu konuşmacılar yer alacak: Tunç Soyer (Seferihisar Belediye Başkanı), Nil Karaibrahimgil (Müzisyen), Metin Hara (Kişisel Gelişim Uzmanı), Prof. Dr. Talat Kırış (Nöroşirürji Uzmanı),

Markus Lehto (Urbanista Kurucu Ortak), İpek Soylu (Milli Tenisçi), Dave Troy (410 Labs Kurucu Ortak), Prof. Dr. Haluk Gürgen (Iñaki Amate, Fjord Nordik, Türkiye, Rusya Bölge Başkanı), Ferhat Çalapkulu (Türk Beyin Takımı Kaptanı), Yunus Erduran (Yetenek Akademisi Kurucu Ortak), Ersin Karabulut (Uykusuz Dergisi Editörü), Kaan Kayabalı (Onedio.com Kurucu Ortak), Duygu Kayaman (Young Guru Academy Gönüllüsü), Bahar Saygılı (Milli Triatlet, Irongirl)

TEDx NEDİR?

TEDx, "ideas worth spreading" sloganının ruhuyla, TED benzeri bir deneyimi yerel ve bağımsız olarak gerçekleştirmek amacıyla TED lisansıyla düzenlenen bir etkinliktir. TEDx etkinlikleri küçük topluluklara TEDTalks videolarını ve canlı konuşmaları bir arada izleme ve tartışma imkanı verir. TED Konferansları TEDx etkinliklerine birer rehber olmakla birlikte TEDx etkinlikleri bağımsız birer organizasyondur. Haziran 2006'dan beri TED konuşmaları ücretsiz olarak Yaratıcı Kamu (Creative Commons) lisansı ile TED.com adresinden izlenebilmektedir. Ocak 2014 tarihi itibarı ile bu konuşmalar 4 milyarın üzerinde izlenmiştir. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zorlu Center Seferihisar Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title