Haberler

Konya İl Başkanı Sorgun, TYB Konferansına Katıldı

Güncelleme:

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, TYB Konya Şubesi tarafından düzenlenen, 'Başbakan Davutoğlu ve Yeni Türkiye Vizyonu' konulu konferansa katıldı.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi tarafından düzenlenen, 'Başbakan Davutoğlu ve Yeni Türkiye Vizyonu' konulu konferansta konuştu.

TYB Konya Şubesi, 'Başbakan Davutoğlu ve Yeni Türkiye' konulu konferans düzenledi. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun'un konuşmacı olarak katıldığı konferans, İl Halk Kütüphanesi'nde yapıldı. Konferans öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hayatını konu alan kısa belgesel gösterimi yapıldı. Sözlerine IŞİD'in elinden 49 Musul Konsolosluğu çalışanının kurtarılması nedeniyle Cumhurbaşkanı, Başbakan ve MİT Müsteşarına teşekkür ederek başlayan Sorgun, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'ya büyük bir aidiyeti olduğunu belirtti. Sorgun, "Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun ülkesine ve doğduğu şehir olan Konya'ya büyük bir aidiyeti var. Bunun son örneği de güven oylamasından hemen sonra Konya'ya gelmesiydi. Biz, büyük bir hazırlık yapalım ve Başbakanımızı en coşkulu şekilde karşılayalım dedik ama o Konya'ya söz verdim ve bir an önce gelmek istiyorum dedi. Bu Sayın Davutoğlu'nun şehrine ve insanına gösterdiği önemin bir göstergesi. Konya'ya geldiğinde de hemen 124 kilometrelik Çevre Yolunun temeli atıldı ve daha birçok önemli yatırım da hizmete girdi" dedi. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 20 yıllık dostluğu olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mütevaziliği ile büyük bir insan olduğunu dile getirdi.

Konferansın sonunda TYB Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu, günün anısına AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun'a teşekkür belgesi verdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Sorgun Ak Parti Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title