Haberler

Başkan Şirin: "Hizmetler Gün Yüzüne Çıkmaya Başladı"

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen fen işleri çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Dalbahçe ile Avşar Mahallelerini ziyaret etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen fen işleri çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla Dalbahçe ile Avşar Mahallelerini ziyaret etti.

Büyükşehir uygulamaları neticesinde birer mahalle hüviyeti kazanan eski köylere çıkarma yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, vatandaşlarla bir araya gelme imkanı buldu. Dalbahçe'de Mahalle Muhtarı Sabit Özdemir tarafından karşılanan Başkan Şirin'e Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Merkezi Müdürü İbrahim Kutar ile Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yasemin Sungur da eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi desteğiyle hizmeti vatandaşın ayağına götürmek amacında olduklarını vurgulayan Başkan Şirin, "Çok şükür ki, büyükşehir uygulamaları ile birlikte yaşanan geçiş sürecinin ardından çalışmalarımız gün yüzüne çıkmaya başladı. Vatandaşlarımızın da hizmetlerden memnuniyet duyuyor olması bunun göstergesidir. Artık her geçen gün artan bir hizmet standardı ile şehir merkezinden yeni mahallelere varana kadar tüm Turgutlu'nun çehresini el birliği ile değiştiriyoruz" şeklinde konuştu.

DALBAHÇE MAHALLESİNDEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Dalbahçe Mahallesi kahvehane ziyaretlerinde mahalle halkı tarafından ağırlanan Başkan Şirin, vatandaşların hizmetlere yönelik görüşlerini aldı. Yeni mahallelerin şehir merkezine göre bazı hususlarda eksiklikleri bulunduğunu ancak aradaki farkı kapatmak adına Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin de yoğun mesai harcadığını belirten Başkan Şirin, "Planlamalarımızı yaparken her mahalle için, her bölge için ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet hedefini gözetiyoruz. Elbette eksikliklerin, ihtiyaçların farkındayız ve teker teker bunların üzerine gidiyoruz. Daha önce bu denli kapsamlı çalışma yapılmayan yolları tadile ediyoruz. Öte yandan Cumartesi Kapalı Pazaryeri inşaatı son sürat devam ediyor. Allah nasip ederse Aralık ayında hizmete açılacak. Bunun yanında Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projesi gibi projelerle Turgutlu'ya yakışan hizmeti vermek için yoğun bir mesai harcıyoruz. Büyükşehir ile el ele vererek Turgutlu'nun tüm eksiklerini hızla gidermeye çalışıyoruz" dedi. Öte yandan Başkan Şirin, Dalbahçe Mahallesinde vatandaşların talep ettiği yol çalışmasına başlanması için talimat verirken, bu çalışma ile yaklaşık 3 bin metrekarelik soğuk asfalt kaplaması yapılacağını ifade etti. Mahalle sakinleri de çalışmaların sevindirici bir gelişme olduğunu söyleyerek, teşekkürlerini Başkan Şirin'e iletti.

AVŞAR'DA YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Dalbahçe Mahallesinin ardından Avşar Mahallesi'ne geçen Başkan Turgay Şirin, burada yine Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Soğuk asfalt kaplama çalışmalarının hızla ilerlediği bölgede çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Şirin, Mahalle Muhtarı Mehmet Kahrıman'ı da ziyaret etti. Muhtar Mehmet Kahrıman ile çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Başkan Şirin, çeşitli konular hakkında da görüş alışverişinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Belediyesi Yasemin Sungur Turgay Şirin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title