Haberler

Başkan Şirin Hayırsever İşadamı Akan'ı Ağırladı

Güncelleme:

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçeye sağlık merkezi kazandıracak olan hayırsever işadamı Reşat Akan'ı ağırladı.

Başkan Şirin, Akan'a 1963-1973 yılları arasında Turgutlu Belediye Başkanlığı yapan rahmetli ağabeyi Raşit Akan'ın fotoğrafını gösterirken, Akan da; "Rahmetli ağabeyimin de hizmetlerinin geçtiği memleketimiz Turgutlu'da olmaktan, Turgutlu'ya sağlık merkezi kazandıracak olmaktan mutluluk duyuyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu'ya yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi'ne yönelik Manisa Valiliği'nde protokol töreni düzenlenen törenin sonrasında Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ile birlikte hayırsever işadamı Reşat Akan'ı ağırladı. Öncelikle Turgutlu Kaymakamlığı'nın yanında eski SSK hastanenin yanında bulunan alanda incelemelerde bulunuldu. Ardından Başkan Şirin, hayırsever işadamı Reşat Akan'ı makamında ağırladı.

Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Rahmetli Akan Anıldı

Turgutlu Belediyesi başkanlık katında yer alan eski belediye başkanlarının fotoğraflarını inceleyen Başkan Şirin ve Akan, 1963-1973 yılları arasında Turgutlu Belediye Başkanlığı yapan rahmetli Raşit Akan'ı saygıyla andı. Başkan Şirin, "Değerli hayırseverimizin ağabeyi rahmetli Raşit Akan'ı dualarla anıyor, kardeşi hayırseverimiz Reşat Akan'ı da ilçemize kazandıracağı sağlık merkezinden dolayı kutluyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi. Akan da, "Rahmetli ağabeyimin de hizmetlerinin geçtiği Turgutlu'da olmaktan, Turgutlu'ya sağlık merkezi kazandıracak olmaktan mutluluk duyuyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgay Şirin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title