Haberler

Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na Anlamlı Jest

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, açılışını yaptığı fotoğraf sergisinde, kendisinin ilkokul fotoğrafıyla karşılaşınca duygulu anlar yaşadı.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, açılışını yaptığı fotoğraf sergisinde, kendisinin ilkokul fotoğrafıyla karşılaşınca duygulu anlar yaşadı.

Bünyan Sabancı Öğretmen Evin'de kurulan Bünyan Yıl Sonu Eğitim Sergisi ve Bünyan Nostaljik Fotoğraflar Sergisi'nin açılışını yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, sergide kendisinin ilkokulda çekilmiş olan fotoğrafı ile karşılaşınca duygulu anlar yaşadı.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Milli Eğitim Müdürlüğü Yıl Sonu Eğitim Sergisi ve Eğitimci Burhanettin Akbaş tarafından Bünyan Sabancı Öğretmen Evi'nde kurulan Bünyan Nostaljik Fotoğraflar sergilerinin açılışını yaptı. Nostaljik Fotoğraflar sergisinde kendisinin ilkokul yıllarına ait fotoğrafla karşılaşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, duygulu anlar yaşarken, sergi sorumlularına yapmış oldukları jestten dolayı teşekkür etti.

Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ile birlikte sergilerin açılış kurdelesini kesen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, kurulan serginin Bünyan'ın köklü tarihine ışık tuttuğunu ifade ederek;" Burada Cumhuriyetin ilk yıllarına ve hatta Osmanlı dönemine ait resimler var. Bünyan'ın geleneklerine, kültürüne, köklü geçmişine ışık tutan ve hepimizin anılarını tazeleyen fotoğraflarla karşılaştık. İlçemizin değerlerinin gelecek kuşaklara aktarılması adına bu anlamlı sergiyi gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs Atatür'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı sergide emeği geçenlere canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Bünyan'ın farklı okullarında eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan Yıl Sonu Eğitim Sergisi'ni de gezen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, öğrencilerin hazırlamış olduğu projeleri tek tek inceledi. Bünyan'ın eğitim alanında bölgesinde oynadığı öncü role dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu;' Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projeleri inceleme fırsatı bulduk. Geleceğimiz olan gençlerimizin nasıl muhteşem bir dehaya sahip olduğuna tanıklık ettik. İnşallah gelişen Türkiye ile birlikte geleceğin dehaları ve bilim adamları dünyanın dört bir tarafında ülkemizi temsil edecekler" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Şinasi Gülcüoğlu Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title