Haberler

Başkan Şinasi Gülcüoğlu Alt Yapı Çalışmalarını İnceledi

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçe genelinde devam eden alt yapı çalışmalarının kısa süre sonra tamamlanacağını bildirdi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Şehit Dursun Ergen Caddesi üzerinde başlayan içme suyu hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gülcüoğlu, aynı cadde üzerinde daha önce doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını, elektrik kablolarının yer altına alındığını ifade ederek içme suyu hattı da yenilendikten sonra üzerinin sıcak asfalt ile kaplatılacağını belirtti.

İlçede özellikle ana arterlerde 6 farklı alt yapı çalışması yürütüldüğüne dikkat çeken Başkan Gülcüoğlu, "Bünyan Belediyesi olarak ilgili kurumlarla irtibata geçerek bir daha yapılmış yerlerin kazılmaması adına, işin bir kerede yapılmasını talep ettik. İlçemizde Doğalgaz içme suyu yatırımları uygulamaya geçmiştik bununla birlikte elektrik hatlarını yer altına alınması, fiber alt yapının oluşturulması, atık su kanalları ve yağmur tahliye kanallarının da yenilenmesini istedik. Sağ olsun ilgili kurumalarımız bizleri geri çevirmedi. Milletin kaynağının heba olmaması adına bütün altyapı bittikten sonra iki mahallemizde yaptığımız asfalt çalışmasını ana arterlerimizde de yapacağız." dedi.

Başkan Gülcüoğlu marka kent Kayseri'ye ve ülkemizin 2023 vizyonuna yakışır, ülkemizin gelecek hedeflerinde yerini alacak bir ilçe için çalıştıklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şinasi Gülcüoğlu Kayseri Yerel Haberler

title