Haberler

Başkan Şenol'un "Milli" Gururu

Güncelleme:

Başarılarıyla adından söz ettiren Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Taekwondo takımı, son katıldıkları turnuvada iki Türkiye birinciliği kazandı. İsveç'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek şampiyon sporcuları makamında ağırlayan Başkan Şenol, "Milli takıma seçilerek gurur kaynağımız oldunuz" dedi.

2009 yılından bu yana başarıdan başarıya koşan, katıldığı turnuvalardan dereceyle dönen Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Taekwondo takımı, son katıldığı Gençler Milli Takım Seçmeleri'nde iki birincilikle kazandı. Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Alanya'daki Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ve 74 ilden 570 bayan, 1050 erkek olmak üzere toplam 1620 sporcunun katıldığı şampiyonada, bayanlar 44 kilogramda Birsunur Dede ile erkekler 73 kilogramda Remzi Karakuş birincilik kazanarak altın madalyanın sahibi oldu. Başarılarıyla milli takıma seçilerek kentin gurur kaynağı olan sporcular turnuvadan döner dönmez Dernek Başkanı Yılmaz Ağırtaş ve antrenörleri Hasan Taştan'la birlikte soluğu Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un yanında aldı, mutluluklarını paylaştı. Sporcuları makamında kabul eden Başkan Şenol, "Milli takıma seçilerek Gaziemir'imizin gurur kaynağı oldunuz. Sizlerden uluslar arası arenada da dereceler bekliyorum" dedi.

Mutluluklarını ve heyecanlarını Başkan Şenol'la paylaşan taekwondocular, Şenol'a, İsveç'te düzenlenecek Avrupa Şampiyona'sında Türkiye'yi temsil edeceklerinin müjdesini de verdi. Milli formayı giyecek olmanın heyecanını yaşayan sporcular, Başkan Şenol'a turnuvadan dereceyle dönme sözü verdi.

milli takımla birlikte İsveç'teki turnuvaya katılmak için gün sayan Birsunur Dede ve Remzi Karakuş, çalışmalarını Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda sürdürüyor. Milli takıma seçilmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden sporcular, olimpiyatta Türkiye'yi başarıyla temsil eden Servet Tazegül'ü örnek alıyor ve olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmeyi hedefliyor. Şampiyonlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşayan Antrenör Hasan Taştan, "Çok yetenekli sporcularımız var. sporcularımızın Uluslararası turnuvalar, dünya şampiyonası ve hatta olimpiyatlarda dereceler alacağından eminim" diyor. Taekwondonun gençlere özgüven, disiplin, hayata karşı güçlü bir duruş ve yeni arkadaşlıklar kazandırdığını söyleyen Taştan, ebeveynlerin çocuklarını bilinçli bir şekilde spora yönlendirmelerini istedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil İbrahim Şenol Gaziemir Belediyesi Türkiye İsveç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title