Haberler

Başkan Şenol'un Gurur Günü

Belediye Yeni Hizmet Binası’nı vatandaşa tanıtan Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şenol, “30 yıldır herkesin yapacağım dediği belediye binasını ben yaptım. Artık Gaziemir’de 50 yıl kimse belediye binası konuşmayacak.

Belediye Yeni Hizmet Binası'nı vatandaşa tanıtan Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şenol, "30 yıldır herkesin yapacağım dediği belediye binasını ben yaptım. Artık Gaziemir'de 50 yıl kimse belediye binası konuşmayacak. Çalmazsanız, ayakkabı kutularını doldurmazsanız böyle projeler ortaya çıkar" diye konuştu.

Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Şenol, Belediye Yeni Hizmet Binası'nı düzenlenen törenle vatandaşa tanıttı. 30 yıldır herkesin vaat ettiği ancak başaramadığı bir rüyayı gerçeğe çeviren Başkan Şenol'un gurur projesinin tanıtımı miting alanlarını aratmadı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı gurur projesinin tanıtıma Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyeleri Hüseyin Saygılı, Berrin Gürçay Dilekçi, İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkanı Umut Tekin, meclis üyeleri ve adayları, STK ve derneklerin temsilcileri ve yöneticileri katıldı.

250 bin nüfusa hizmet verecek şekilde hazırlanan yeni hizmet binasının açılışında coşkulu kalabalığa seslenen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Gaziemir'in gelecek 20 yılını düşünerek hayata geçirdiğimiz projelerle kentin kaderini değiştirdik. O kadar çok iş yaptık ki yaptığım işleri hatırlayamıyorum. 40 yıldır konuşulan projeleri hayata geçirdik. Kentimize üniversite, hastane kazandırdık. 30 yıldır her adayın seçim vaatlerinde yer alan belediye yeni hizmet binasını yapma gururuna ben eriştim. Artık 50 yıl Gaziemir'de kimse belediye binası konuşmayacak. Çalmazsanız, ayakkabı kutularını doldurmazsanız böyle güzel projeler ortaya çıkarırsınız. Kentimizde çok iş yaptık, daha çok iş yapacağız. Bana, çalışma arkadaşlarıma güvenin. Gaziemir'de yaşamaktan gurur duyun" diye konuştu.

Gaziemir'de seçim sonuçlarının şimdiden belli olduğunu ifade eden Başkan Şenol sözlerini şöyle sürdürdü: "bizim seçim gibi bir derdimiz yok. Biz seçimi çoktan hallettik. Biz Gaziemir'in aydınlık beynini, İzmir'in aydınlık yüzünü göstererek 30 Mart'ta tüm ülkeye örnek olacağız. Biz yüzde 60'larla geleceğiz onlar gidecek."

Mecliste 4 bakanla ilgili fezlekeler görüşüldüğü için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlun'nun törene katılamadığını ifade eden ve yolsuzluk operasyonuna değinen Başkan Şenol, "5 yıldır belediyeye her gün mali polis geliyor, savcı geliyor. Halil İbrahim Şenol'la uğraşıyorlar. Ben Şah İsmail'in torunuyum, bir şeyimi buldunuz mu? Benim, Ali Engin'in, Aziz Kocaoğlu'nun, Kemal Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı bellidir. Onların ise gemicikleri sürekli çoğalıyor. Doğal yaşam parkı gibi" dedi.

Gaziemir'in Belediye Yeni Hizmet Binası'nın İzmir'de bir ilk olduğunu ifade eden İl Başkanı Ali Engin şunları söyledi: "Bayraklı'yı, Karabağların ilçe yapan hükümet buralara kamu kurumlarının hizmet vereceği binaları halen yapamıyor. Ancak benim Aziz Başkanım ile Halil Başkanım çalmıyor, çırpmıyor ve ilklere imza atıyor. İşin sırrı çalmamak. Gurur kaynağımız olan bu binayı yapan Aziz Başkanım ve Halil Başkanıma teşekkür ediyorum."

Eski binanın olduğu yerde inşa edilen ve altında iki kat yeraltı otoparkı bulunan akıllı yeni hizmet binasını 14 bin metrekare alanı kaplıyor. Bu alanın 5 bin 700 metrekaresi 2 kat yeraltı otoparkından oluşuyor. Toplamda 175 araç kapasiteli otopark belediye personelinin yanı sıra halkın kullanımına sunulacak. En son teknoloji ile inşa edilen bina, enerji tasarruflu ve gün ışığından en fazla yararlanacak biçimde tasarlandı. 19 adet müdürlük ile 3 adet rezerv müdürlüğün yer aldığı hizmet birimleri toplam 8 bin 300 metrekare alana yayılıyor. Modern çağın gereklilikleri doğrultusunda tasarlanmış olan müdürlükler vatandaşa daha kaliteli, daha çağdaş bir hizmet verebilmek adına açık ofis düzeninde tasarlandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Halil İbrahim Şenol Gaziemir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title