Haberler

Başkan Selvitopu'na İşadamlarından Tebrik

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu, KAGİAD (Karabağlar Genç İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret etti, görevinde başarılar diledi. Selvitopu, sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Katılımcı, paylaşımcı bir anlayışla Karabağlar'ı birlikte yöneteceğiz" dedi.

Başkan Selvitopu, seçim çalışmaları sırasında sivil toplum örgütleri ile bir araya geldiklerini ve büyük destek gördüklerini belirterek, ilçenin yönetiminde de birlikte dayanışma içinde çalışarak, Karabağlar'a hizmet edeceklerini söyledi. Seçimlerin ardından parti rozetini bir kenara bırakıp, herkese her mahalleye eşit hizmet sunacaklarını vurgulayan Selvitopu, "Katılımcı ve demokratik bir yerel yönetim anlayışıyla Karabağlar'ı birlikte yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluşları, demokratik kitle örgütleri, muhtarlar ve halkımızın da görüşlerini alarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Sizlerin katkı koyması, görüşlerini paylaşması bizim için çok önemli ve bundan büyük mutluluk duyarız. Amacımız Karabağlar'ın gelişimi ve değişimini birlikte planlamak" diye konuştu.

KAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dinçer ise Başkan Selvitopu'na görevinden başarılar dileyerek, Karabağlar Belediye Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Dinçer, "İlçemizin gelişimi ve değişimi için birlikte çalışmaktan, katkı koymaktan onur duyarız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title