Haberler

Başkan Selçuk, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Manisa’nın Sarıgöl İlçe Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye kafeteryasında vatandaşlarla bayramlaştı.

Manisa'nın Sarıgöl İlçe Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye kafeteryasında vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bire bir ilgilenerek Kurban Bayramı kutlayan Başkan Selçuk, konuklarına çeşitli ikramlarda bulundu. Başkan Selçuk, "Bayramlar halkımızın birlikteliğini, sevgi ve saygının, büyüklerin sevgisi, küçüklerin saygılarının simgelerini bizlere yansıtır. Sevgi ve saygı bizim toplumumuzun vazgeçilmez unsurları arasındadır. Bayramlar küslerin barıştığı günlerdir. Sadece bayramlarda değil, her zaman birlik, kardeşlik içerisinde olmamız da yarar vardır. Bu vesile ile de tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, sağlıklı günler dilerim." dedi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, aynı saatlerde belediye personeli de tek tek bayramlaşarak, bir süre sohbet etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Necati Selçuk Sarıgöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title