Haberler

Başkan Adayı Sel, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Suşehri Belediye Başkanı, Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Sedat Sel, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Suşehri Belediye Başkanı, Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Sedat Sel, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında, ilçede bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 2009 yılından 2014 yılına kadar yapılan çalışmalar hakkında sivil toplum örgütü başkanlarına bilgi verdi.

Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti olan Büyük Birlik Partisinden tekrar aday olduğunu anımsatan Sel, "Kısıtlı bütçeyle 30 milyonluk yatırımlar yaptık. Özellikle sosyal tesisler ile birlikte, mezbahane, yeni sebze pazarı ve kültürel etkinliklerle 5 yıldır ilçemize hizmet veriyoruz. Yarım kalan projelerimizi tamamlamak ve daha güzel projelerimizi Suşehri halkının hizmetine sunmak için tekrar aday olduk." dedi.

Başkan Sel'in ziyaretlerine, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı İsmail Hakkı Tokgöz ile birlikte belediye meclis üyeleri eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title