Haberler

Başkan Sekmen Personeliyle İftarda Buluştu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi. Olimpiyat Park'ta gerçekleştirilen iftar programında konuşan Başkan Sekmen, Ramazan ayının Erzurum'da huşu içerisinde geçtiğini ifade etti. Sekmen, "Tüm İslam alemi olarak, mağfiret ve rahmet ayı Ramazan-ı Şerifi huşu içerisinde idrak ediyoruz. Ramazan ayı, ilahi rahmetin müminlerin gönüllerini doldurduğu müstesna bir aydır. İşte böylesine güzellikleri barındıran mübarek bir günde iftar programlarının en güzeli ve en kıymetlisini sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bundan ötürü mutluyum" dedi. Konuşmasında çalışanlara hitap eden Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çalışmayı bir ibadet olarak gören büyük bir medeniyetin temsilcileri olarak İslam'ın bayraktarlığını yapan bu şehre sizlerle birlikte 2 yıldır hizmet veriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, el birliğiyle aşılamayan sorunları aştık. Gün geldi mutlu olduk, gün geldi kederlendik. Ama hayata geçirdiğimiz projelerin vatandaşlar nezdinde memnuniyetini görünce sevindik. Aynı hedef ve amaca kilitlendik. Bir tek Erzurum var dedik ve imkansızı başardık. Şöyle bir geriye baktığımızda insanların hayal bile edemeyeceği işleri nasıl başardığımızı ve Erzurum'un ismini Türkiye'de yeniden gündeme taşıdığımızı hep birlikte gördük."

"TAKIM RUHU BAŞARININ ANAHTARIDIR"

Başkan Mehmet Sekmen, başarının ekip ruhuna bağlı olduğunu ifade etti. Sekmen, personeline şöyle hitap etti: "Büyükşehir'in başarısının altında ekip ruhu bulunmaktadır. Takım ruhu başarının anahtarıdır. Mazeret üretmeden ve bugünün işini yarına bırakmadan sonuca ulaşmaya gayret ediyoruz. Peki, bu yeterli mi? Elbette ki yeterli değil. Erzurum'un büyümesinin, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne dolayısıyla sizin çalışma ve fikirlerinize ihtiyacı var ve bu ihtiyacı da her gün hissetmektedir. Dünden daha çok çalışıp, üretip, 'Doğduğumuz topraklara nasıl vefa borcumuzu ödememiz gerekir' diye sürekli düşünmemiz gerekir. Bütün işlerimizi kusursuz ve eksiksiz bir şekilde yapmalıyız. Sevgili Peygamberimiz çalışmakla ilgili şöyle buyurmuştur: 'Kişi çalışmakta kusur ederse, az çalışırsa Allah onu gam ve gussaya müptela kılar' Hakikaten öyle az çalışana, görevini tam anlamıyla yapmayana, sürekli kusur ve kabahat işleyene, amir ve yöneticisine karşı gelene Yüce Allah bir takım sıkıntılar verir. Bu nedenle aidiyet duygumuzu daha da güçlendirip bizlere bu imkanı veren Devletimize, Milletimize daha çok çalışmalıyız. İşimizin kıymetini bilip Cenab-ı Hakk'a hamd etmeliyiz."

"MARİFET İLTİFATA TABİDİR"

Başkan Sekmen, konuşmasında Hadis-i Şeriflerden örnekler verdi. Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fahri Kainat Efendimiz, 'İnsanların Allah'a en çok şükredeni, insanlara teşekkürü en çok edenleridir' diye buyuruyor. Kardeşlerim; marifet iltifata tabidir. Çalışarak, tırnaklarıyla kazıyarak emek harcayanlara karşılığını veren, takdir ve taltif eden bir düşünceye sahibiz. İstiyorum ki liyakatli olan, işinin hakkını veren cevherleri keşfedip Erzurum'a ve ülkemize kazandıralım. Bu düsturla hareket eden her bir çalışanımıza hakkını veriyor, Devletimizin bütün imkanlarını kendisine sunmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle eşleriyle aramıza katılan veya münferit katılan tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyoruz. Şimdiden hep beraber idrak edeceğimiz Kadir Gecenizi kutluyorum. Yine hep beraber yaşayacağımız Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title