Haberler

Başkan Şekercioğlu, Söylentilere Açıklık Getirdi Açıklaması

Kastamonu Merkez Hayvan Pazarı'nın kapanacağı yönünde kamuoyunda dolaşan bilgiler üzerine açıklamalarda bulunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Osman Şekercioğlu, hayvan pazarının kapanmasının söz konusu olmadığını, kamuoyunda dolaşan bilginin yanlış olduğunu ve itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Son günlerde Kastamonu ve ilçelerde bulunan hayvan pazarlarının kapatılacağı yönünde haberler çıkması üzerine hayvan üreticilerinin tedirgin olduğunu ifade eden Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Osman Şekercioğlu, kamuoyunda dolaşan asılsız haberlerin ucuza hayvan almak isteyen fırsatçıların oyunu olabileceğini söyledi.

Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği desteği ile yapılan Kastamonu Merkez Hayvan Pazarı kapanmayacağını dile getiren Osman Şekercioğlu: "Son aldığımız duyumlara göre köylerden hayvan almak için giden celepler, Kastamonu Merkez Hayvan Pazarı'nın altı ay süre ile kapalı kalacağını söyleyerek, yetiştiricilerimizin elinden ucuza hayvanlarını almak için fırsatçılık yapmaktadırlar. Tarım İl Müdürlüğü yetkililerinden aldığımız bilgiye göre böyle bir kapanmanın söz konusu olmadığını ve olmayacağını öğrendik. Hayvan yetiştiricilerimizin böyle bir oyuna gelmemelerini, hayvanlarını Canlı Hayvan Pazarına getirerek değer fiyata satmaları hususunu hayvan yetiştiricilerimize ve kamuoyuna önemle duyururuz" açıklamasında bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Merkez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title