Haberler

Başkan Savaş Reyhanlı' da Hemşehrileri ile Bir Araya Geldi

Güncelleme:


İncelemelerde bulunduğu her mahallede sevgiyle karşılanan başkan Savaş, hemşehrileri ile bol bol sohbet etti, bölgedeki sorunlar hakkında istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Suzan Alhasoğlu, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP Reyhanlı ilçe başkanı Ruşen Bağatur, HBB Hatsu Reyhanlı Koordinatörü Muhittin Şahsuvar ve çok sayıda partili ile birlikte, Reyhanlı ilçesi Harran, Esentepe, Mustafa Kemal, İbrahimpaşa, Fevzipaşa, Bellene,Yeşilova,Tayfur Sökmen, Konuk, Kuletepe, Beşaslan mahallerinde hemşehrileri ile buluşan Başkan Savaş, yoğun ilgi ile karşılandı. Eksikleri yerinde inceleyerek hizmet sunumu ve acil ihtiyaçların hızlı giderilebilmesi noktasında Hatay'da her ilçede bütün renkler ile bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.

Reyhanlı' daki sorunların çoğunu bildiklerini dile getiren başkan Savaş, bu anlamda yapılacak olan hizmetlerin kapsamlı bir çalışma ile belirlendiğini, yapılan çalışmaların sorunlara kalıcı çözüm olacağını vurguladı.
Vatandaşı sadece seçimde oy sandığı olarak görenler, her sorunu HBB'nin üzerine yıkıyor"

Reyhanlı'nın Harran mahallesinden gelen ''Evsel Atık'' (çöp) şikayeti üzerine bölgede incelemede bulunan başkan Savaş, ''Çöp toplama Reyhanlı Belediyesinin görevidir'', demesi üzerine Harranlı bir Vatandaş Reyhanlı belediyesine müracaat ettiklerini, ancak Reyhanlı Belediyesi' nin Hatay Büyükşehir Belediyesine yönlendirdiğini, çöplerin toplanmasından HBB'nin sorumlu olduğunun söylendiğini dile getirdi.

Başkan Savaş yaptığı kapsamlı açıklamada şunları belirtti; Büyükşehir olarak göreve başladığımız 13 aydan bu yana Hatayımızda bulunan 15 ilçe ve mahallelere siyasi kaygı gütmeden eşit miktarda kalıcı hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Siyasi kaygı güdüp halkı HBB' ye karşı kışkırtanlar 11 İlçeyi alıp Büyükşehir'i kayıp edince hıncını hemşehrilerimizden almaya çalışılarak hem mecliste hem de mahallerde hizmetleri engellemeye çalışmaktadır. Tıpkı su fiyatları konusunda iftira atarak bütün yükü HBB' ye yüklemeye çalışanlar gibi. İlçelerdeki çöp sorununu da HBB'nin görevi olduğu yönünde aslı olmayan söylemlerde bulunarak seçim propagandalarını gerçekleştiriyorlar. halkın sağlığı için önem taşıyan çöp toplama faaliyeti, Sinekle Mücadele İlçe Belediyeleri' ne aittir'' dedi.

"Su Fiyatları sorununu oy olarak görenler 7 Haziranda cevaplarını alacaklardır"

Başkan Savaş ; ''Su fiyatları konusunda bütün yükü HBB nin üzerine yükleyip halkı büyükşehre karşı kışkırtmak isteyenler 7 Haziranda cevaplarını alacaklardır. Su fiyatları HBB Meclisi' nde bütün siyasi partilerin temsilcilerinin almış olduğu ortak bir karardır. Şimdi ise bunu siyasi malzeme olarak kullananlar su fiyatı sorununu 7 haziranda Oy olarak görüyorlar. Su Siyasi olaylara malzeme edilemez. Meclisin vermiş olduğu ortak kararların hepsi kayıt altında tutuluyor. Gerekli kamera kayıtları da elimizde mevcut.'' diyerek konuya açıklık getirdi.

Başkan Savaş müjdeli haberi Hemşehrileri ile paylaşarak Reyhanlı halkına rahat nefes aldırdı

Savaş; alt yapısız, asfaltsız mahalle kalmayacak. İçme suyu boru hatlarını baştan sona yeniliyoruz. Bu yenileme bittikten sonra içme suyu sorunumuz tamamen ortadan kalkacak. Biz HBB olarak hemşehrilerimizin sağlıklı ve temiz su içmeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.'' diyerek sözlerini noktaladı.
Başkan Savaş son olarak Reyhanlı Bellene mahallesinde bulunan Cüneydioğlu ailesinin düzenlemiş olduğu yemeğe Cumhuriyet Halk Partisi Hatay milletvekili adayları Suzan Alhasoğlu, Birol Ertem, Hilmi Yarayıcı CHP İstanbul milletvekili İlhan Cihaner, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ruşen Bağatur, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün ile birlikte katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Reyhanlı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title