Haberler

Başkan Savaş Kumlu ve Kırıkhan'da Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilin her ilçesine ve her köşesine gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşehrileriyle buluşarak hizmet istişaresinde bulunmayı sürdürüyor.

Hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarını yerinde kontrol etmek, hizmet ulaşılmayan bölgelerin tespiti için istişarelerde bulunarak çözümler üretmek için Hatay'ın her ilçesine giderek yoğun çaba harcayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 28 Ocak Cumartesi günü Kırıkhan ve Kumlu'da hemşehrileriyle buluştu.

Ziyaretin ilk adımında Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Cesur ev sahipliğinde Kırıkhan Bahar Restaurant'a konuk olan Başkan Savaş, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Kırıkhan ilçe ziyaretine Gölbaşı Mahallesi'nde devam eden Başkan Savaş, mahalle muhtarı Abdo Bilgin ve mahalle sakinleriyle birlikte ilçelerinde ve Hatay'da hayata geçirilecek olan projeleri değerlendirdi.

Başkan Savaş'ın mahalle ziyaretinin ikinci durağı ise Kumlu oldu. Kumlu'da vatandaşlara en yakın isimler olan mahalle muhtarları ile de istişarelerde bulunan Başkan Savaş, muhtarlardan gelen talepleri dinleyerek, altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilgili bilgiler paylaştı.

Her gittiği mahallede büyük ilgi, sevgi ve saygıyla karşılanan Başkan Savaş, hemşehrilerimizle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket ettiğimizde her sorunun aşılabileceğine yürekten inanıyorum. Hatay'ı hak ettiği geleceğe ulaştırmak için somut adımlar atacağız, sizlerin önerileriniz, talepleriniz ve hayır dualarınız bizler için her şeyden daha önemli diye ifade etti.

Kırıkhan ve Kumlulu vatandaşlar Başkan Savaş'a yapmış olduğu hizmetler ve fikir alışverişlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kırıkhan Kumlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title